Categorie:

Julie & Julia

Intrând pe Google, am văzut că azi se împlinesc 100 de ani de la nașterea Juliei Child. Julia, a fost prima femeie văzută în postura de bucătar profesionist. A arătat tuturor că gătitul este mult mai mult decât un job sau o obligaţie şi a adus preparatele franţuzeşti pe masa americanilor. A scris cărţi gastronomice cu reţete franţuzeşti şi a avut propria emisiune TV.
În anul1993, Julia Child a devenit prima femeie inclusă de către Institutul Culinar în Hall of Fame, în 1996, a apărut pe locul 46 în Top 50 al celor mai celebri oameni de televiziune din toate timpurile, iar în noiembrie 2000 a primit cea mai mare distincţie posibilă în Franţa, Legiunea de Onoare.
Deşi am văzut “Julie & Julia” cu Meryl Streep, în seara asta voi revedea cu drag această comedie care demonstrează că, atunci când foloseşti proporţiile potrivite de pasiune, obsesie şi unt, poţi să-ţi schimbi viaţa şi să-ţi împlineşti visul. Vă recomand cu drag, să-l urmăriţi alături de cei dragi.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters