Categorie: , , ,

Melissa & Doug

Vă voi prezenta şi alte jocuri ale producătorului Melissa & Doug pe care Matei le-a încercat şi de care a fost foarte încântat, ambele recomandate după vârsta de 3 ani.

„Colorează după puncte”, alt joc primit de Matei de ziua lui, conţine 40 de planşe.
 La început desenele sunt simple, este necesară o singură culoare pentru fiecare planşă.


Pe parcurs sunt necesare tot mai multe culori, pe care copilul trebuie să le identifice şi să umple spaţiile albe până la finalizarea ilustraţiilor.



 „Colorează după puncte” este un mod distractiv de a exersa abilitățile de recunoaștere a culorilor. Pe măsură ce imaginile sunt tot mai complexe, Matei devine mai atras, mai motivat și angajat cu fiecare capodoperă realizată! Este o carte de colorat atractivă de care Matei nu se plictiseşte.


Alt joc foarte distractiv este "inşiretează animăluţe". Pe acesta l-am achiziţionat la ultima noastră vizită la "Fermă animalelor".


Setul conţine 5 panouri faţă-verso din lemn lucios, înfăţişând câteva animale domestice: vaca, cocoşul, calul, porcul, oaia şi cinci şireturi lungi colorate.


 Setul ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi, a atenţiei şi răbdării copilului.
 Matei nu se plictiseşte de această jucărie, aşa că o includ in lista "jucării care merită investiţia".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters