Categorie:

Nouky, Paco si Lola

Matei are mai multe desene animate preferate, la care se uită câte puţin în fiecare zi, dar foarte multe lucruri educative am regăsit în “Clubul lui Mickey Mouse” şi la “Nouki şi prietenii”. Despre Clubul lui Mickey ştie fiecare mămică, aşa că vreau să vă spun despre cei trei prieteni Nouki, Paco şi Lola, pe care eu i-am indrăgit imediat şi care află de la un povestitor lucruri noi şi interesante în fiecare episod. Şi ei şi Matei, au aflat despre ploaie, tunet, culori, puzzle, importanţa somnului, ce trebuie să facă vara când este foarte cald şi multe altele. Desenele animate sunt în limba română şi spre deosebire de altele, nu conţin nici o urmă de violenţă şi nici cuvinte “şmechereşti”.
Totuşi, nu lăsaţi prea mult timp copiii în faţa desenelor animate, fie la televizor sau la calculator. Specialiştii spun că ei pot căpăta un comportament mai agresiv sau sunt mai puţin cooperanţi acasă, la grădiniţă şi la şcoală. Eu în primul rând spun că privitul prea mult la televizor sau la calculator le afectează vederea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters