Categorie: , ,

Pofta buna de “acasa”!

Începusem să scriu o postare, când primesc apel pe telefon de la domnul ce aduce comanda de mâncare, că a ajuns la uşă. Mâncarea proaspătă, caldă, adusă în vas de inox. 

 
Miroase foarte bine, arată bine şi are un gust de “acasă”. Mi-a plăcut prezentarea în care spuneau că livrează “şi la borcan”. De câte ori nu ne-am dus la bunica sau la mama şi ne-au dat “la borcan” din ce-au gătit.
Este prima dată când comandăm mâncare la HomeMade Food. A sunat soţul, a cerut 6 porţii de ciorbiţă de curcan fără piper, ca să putem da copiilor. Foarte receptivi şi amabili, au spus că vor pune şi mai puţină ceapă şi sare, pentru a fi pe gustul celor mici. Sunt foarte încântată de faptul că mâncarea a fost gătită după ce am comandat, ţinând cont de doleanţele noastre. Multă muncă, având în vedere că mi s-a spus că au doar două doamne bucătar. Dar, ideea dânşilor este de a-şi mulţumi clienţii, de a le oferi o mâncare “ca acasă”, sănătoasă, tradiţională, fără conservanţi şi alte prafuri.



Comanzile până în ora 16 se livrează în aceeaşi zi, după această oră putând comanda pentru ziua următoare. Preţurile sunt accesibile si poţi comanda de la gustare, salată, felul I, felul II, garnitură, până la desert, câte porţii ai nevoie.
Recipientele pot rămâne în custodia mea, fără costuri suplimentare, până la următoarea livrare.
Am mâncat cu toţii şi am fost încântaţi că Matei îşi mângâia burtica: "E bună ciorbiţa. Mulţumesc, mami."

Şi aşa am economisit timp şi mă pot juca mai mult cu iepuraşii mei, Matei şi Maria.

Poftă bună de “acasă”!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters