Categorie: , , ,

Happy baby Day

De mai multe ori mi-am propus să ajung la evenimentele organizate de Revista Baby, dar fiind Mariuca mai micuţă şi dormind mai des, nu am reuşit să ajung, asta până ieri.

Aşa că, ieri, fiind prima zi de miercuri din lună, am luat iepuraşii şi după o vizită la grădiniţa lui Matei, am ajuns în AFI Palace Cotroceni la întâlnirea cu părinţii, cu specialiştii Himalaya şi cu psihologul Cristiana Haica, căreia am avut plăcerea să-i adresez şi eu o întrebare la care am primit un răspuns foarte explicit şi util.

 
Foto REVISTA BABY

Aş fi scris... "întâlnire cu mămicile", dar spre plăcuta mea surprindere au fost şi tătici prezenţi, chiar foarte activi în discuţie, la acesta întâlnire.

Foto REVISTA BABY
Foto REVISTA BABY

Matei, alături de ceilalţi copii, a stat la măsuţă unde a colorat şi a făcut puzzle, timp în care noi ascultam sfaturile psihologului şi celorlalţi specialişti. La sfârşit şi-a luat puzzle-ul şi cărticica de colorat acasă şi a continuat activităţile.




Cei mici au avut acces gratuit la locul de joacă, iar părinţii au beneficiat de reduceri la magazinele partenere.


La sfârşitul întâlnirii toată lumea a primit cadouri din partea Himalaya.


Dimineaţa fusese organizat şi un atelier de creaţie pentru cei mici, împreună cu doctoriţa Pluşica, dar nu am ajuns în timp util. Vom merge luna viitoare, când Minnie şi-a anunţat prezenta.

În fiecare primă zi de miercuri din lună, putem participa la HAPPY baby DAY alături de Revista baby, pentru a afla cât mai multe sfaturi despre cum să avem copii cât mai sănătoşi şi mai fericiţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters