Categorie: , , ,

O zi de luni...

De dimineaţă m-am trezit şi l-am dus pe Matei la grădiniţă, căci această atribuţie mi-a aparţinut în exclusivitate de la bun început. Am trecut apoi pe la magazin şi am făcut câteva mici cumpărături pentru micul dejun, după care direct la treabă.
Deschidem calculatorul şi facebook-ul ca să ştie lumea că suntem bine, on-line, mereu dornici de veşti bune şi eventual şi câteva poze. Dar să nu credeţi că şi stau în faţa calculatorului. Nu... mă duc la sală, nu înainte de a-i da Mariei să mănânce. Apoi la treabă. 

Da, azi am realizat că am propria mea sală de fitness. După atâtea zile de sărbătoare, când nu ai voie să bagi maşina de spălat în priză, am început încălzirea cu două maşini de rufe băgate la spălat, apoi am trecut la chiuveta cu vase, castronaşe şi biberoane. 
După acestă încălzire, am alergat câteva zeci de minute bune cu aspiratorul prin cele trei camere, două băi, bucătărie şi hol, timp în care Maria era foarte atrasă de ceea ce făceam eu şi se plimba numai printre picioarele mele. 
Bun, dau o fugă pe facebook să văd ce se mai întâmplă şi îmi trag sufletul puţin. Schimb câteva vorbe cu prietena mea Delia, după care continui exerciţiile cu o combinaţie de cardio şi pilates, adică întins pe covor în toate poziţiile posibile, cu întinderi de muşchi şi toate cele, spălând în forţă covorul din sufragerie. Mai dau o tură apoi cu aspiratorul pe covor, căci aşa scrie pe sticla detergentului de covoare, apoi răsuflu, mă relaxez şi mă pregătesc să calc o parte din rufe, nu înainte de a o pregăti pe Mariuca de somnul de prânz. Cam atât, căci în jumătate de oră trebuia să-l iau pe Matei de la grădiniţă….
Ei, dar la grădiniţă am aflat că mâine va descoperi morcovul iepuraşul meu... îl va mirosi, curăţa, tăia şi mânca, aşa că toţi trebuie să ducă câte un morcov la grădiniţă. Încă puţin mers alert prin frig căutând prin tot cartierul un morcov... cu frunze, că dacă tot îl analizează, măcar să aibă ce analiza. Nu am găsit, dar măcar am mai făcut puţină mişcare.
 Seara... modelaj cu plastilină, engleză, puzzle cu iepuraşii şi blog.

5 comentarii:

 1. o zi plina, ca toate celelalte. nici nu ai timp sa te plictisesti vreodata, nici nu stii cand trece timpul. asta e viata de mamica.
  uite asa te mentii in forma, tanara si frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pilates e mic copil pe langa gimnastica asta ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. uau! nu stiu cum reusesti! te admir!

  RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters