Categorie: , , , , ,

Himalaya Herbals acum si in Mega Image

www.apollomod.ro
Himalaya Herbals lansează în această toamnă o gamă extinsă de produse în supermarketurile Mega Image. Astfel, în peste 20 de magazine Mega Image, poţi găsi produsele tale preferate. Îmbogăţite cu extracte de plante, produsele Himalaya Herbals sunt perfecte pentru a-ţi asigura o îngrijire completă.

Aşa cum ne-am obişnuit deja, produsele Himalaya se adresează tuturor tipurilor de piele, ten său par. În fiecare zi, tenul şi pielea noastră sunt agresate de diverşi factori de mediu. Ingredientele active din produsele Himalaya oferă pielii protecţie, hidratare şi tonifiere, menţinând-o sănătoasă şi luminoasă.

www.apollomod.ro

Mereu inovative, produsele Himalaya sunt rezultate ale cercetărilor ştiinţifice, îmbinate cu principiile de bază Ayurveda. Ayurveda, poate cel mai vechi sistem de medicină tradiţională din lume, este ştiinţa de vindecare a omului, provenită din India, ce are ca scop echilibrul între trup, suflet, spirit şi lumea înconjurătoare. Gama Himalaya Herbals este astfel “promisiunea unei vieţi mai bune, mai bogate, datorită produselor sale care îmbunătăţesc sănătatea fizică şi mentală”.

Gama extinsă de produse conţine: produse pentru curăţarea tenului (geluri de curăţare, gama de produse cu extract de Neem, lapte demachiant, creme exfoliante, măşti faciale), produse pentru tonifierea tenului (loţiune tonică pentru împrospătare şi pentru ten sensibil), produse pentru hidratarea tenului (crema energizantă de zi, crema revitalizantă de noapte), produse pentru îngrijirea tenului cu probleme (crema anti-acnee, crema pentru ochi, balsam de buze), produse pentru hidratare generală (loţiune de corp hidratanta cu unt de cacao, loţiune de corp hidratanta cu Aloe şi castravete, crema hidratantă, crema de mâini, crema pentru picioare), produse de igiena orală (pasta de dinţi), săpunuri (săpun cu Neem şi turmeric, cu cremă şi miere, cu migdale, şi cu castravete), produse pentru îngrijirea părului (şampon antimătreaţă, şampon cu proteine, şampon anti-cadere, balsam cu proteine, uleiuri pentru îngrijirea părului, creme pentru îngrijirea părului) şi produse pentru îngrijire generală (balsam împotriva durerilor, balsam pentru răceală, cremă antiseptică).

www.apollomod.ro

Produsele Himalaya Herbals sunt disponibile în supermarketuri, dar şi în hypermarketuri! Pentru mai multe noutăţi şi sfaturi intră şi pe www.facebook.com/Himalaya.Herbals.Romania. Caută şi promoţiile din magazine!

Apollo Mod Distribution este unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de produse cosmetice şi de îngrijire din România, cu peste 850 de produse în portofoliu. www.apollomod.ro

Sursa: www.apollomod.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters