Categorie: ,

Participa si tu la Gala Femeia Anului 2012!

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2012, care va avea loc pe 26 februarie 2013, la hotelul Marriott, Avantaje şi Avon vor oferi premii de excelenţă în domeniile: Implicare şi Responsabilitate Socială, Ştiinţă, Excelenţă în Jurnalism Social, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, Ambasador al Artei Româneşti, Apărarea şi Promovarea Valorilor Familiei şi a Persoanelor Defavorizate, Iniţiativă în Sprijinul Semenilor, Proiecte de prevenire a violenţei asupra femeilor.

Te invităm să propui o doamnă care să merite premiul de Iniţiativă în Sprijinul Semenilor. Nu trebuie să fie o celebritate! Ea poate fi o femeie de succes din oraşul tău, care s-a remarcat prin merite deosebite în domeniul social, lucrând pentru un cămin de bătrâni sau de copii, într-un ONG care se ocupă de femeile şi copiii victime ale violenţei, de pacienţi cu boli terminale, de câinii străzii sau de ecologie.
Sau poate fi o femeie obişnuită, cu un simţ civic exemplar, care se remarcă prin ajutor voluntar oferit celor în nevoie. Poate fi colega, prietena sau o rudă a ta.
Citeşte mai departe pe Avantaje.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters