Categorie: , ,

Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair

Sursa info si foto: Fashion Matters

Daca esti o fashion addicted, noteaza-ti în calendar week-end-ul 2-3 martie si vino la cel mai cool eveniment de gen din aceasta primavara: FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair ce se va desfasura, la Shakespeare Bar (str. Blanari, nr. 21), în Centrul Vechi, între orele 12.00 şi 19.00.  

Targul îi reuneste pe cei mai vizionari si mai creativi dintre tinerii designeri români.

FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair iti recomanda neconventionalul, incurajandu-te sa mixezi culori, texturi si chiar tendinte, iti arata pentru care accesorii trebuie sa optezi si in ce piese vintage merita sa investesti pentru a-ti scoate tinutele din anonimat.
Una dintre surprizele FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair este vedeta Doinita Oancea. Tanara actrita va prezenta, in cadrul targului, prima ei colectie de haine Gipsy Punk, realizata sub brand-ul propriu, Dilo`s.

Pentru un look desavarsit al fashionistelor asteptate la eveniment, echipa unuia dintre cele mai renumite saloane din Bucuresti, Artist Salon, va face demonstratii de hair-styling, iar make-up artistul Steluta Pahontu demonstratii de make-up profesional.

Vizitatoarele FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair vor fi rasplatite cu sute de premii exceptionale: servicii-cadou la Artist Salon, vouchere valorice pentru servicii de wellness si beauty la Centrul Eter Beauty&Wellness, abonamente de kangoo jumps si fitness la Kfit si Kgym Fitness, sucuri naturale de la Biosens.

Intrarea este libera!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters