Categorie: , ,

Opereta pentru copii

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” va susţine luni, 1 aprilie 2013, orele 11.00, 13.00 şi 16.00, la Aula Bibliotecii Naţionale din Bucureşti, trei reprezentaţii ale operetei pentru copii „Cocoşelul neascultător”. Spectacolul va avea loc în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” (1-5 aprilie 2013), un program inițiat de Ministerul Educaţiei Naţionale.Teatrul Naţional de Operetă se alătură astfel instituţiilor care susţin programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, a cărui misiune este de a implica copiii preşcolari, elevii şi cadrele didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor lor, stimulând participarea acestora la acţiuni variate, în contexte nonformale.

Opereta Cocoşelul neascultător, scrisă de Ion Lucian şi jucată cu succes de aproape 50 de ani, în nenumărate ţări din Europa şi din lume, este una dintre cele mai cunoscute poveşti muzicale pentru copii. Spectacolul este o poveste despre prietenie, despre lupta între bine şi rău şi despre forţa faptelor bune, ilustrată de aventurile celor trei buni prieteni, Cocoşelul, Ursuleţul şi Motănelul, care trec printr-o serie de încercări, din care se salvează doar prin puterea prieteniei adevărate.


COCOŞELUL NEASCULTĂTOR
Operetă pentru copii de Constantin Ungureanu
Libretul de Ion Lucian
Regia: Cristina Cotescu
Coregrafia: Andreea Constantinescu-Fuciec
Scenografia: Veronica Nicolae

Distribuţie:
Cocoşelul: Corina Plopeanu
Motănelul: Jeaninne Bradler
Ursuleţul: Mihăiţă Radu
Vulpea: Cristina Georgescu
Iepuraşul Urechiuşă: Luiza Dan
Iepuraşul Codiţă: Carmen Angheloiu
Corbul: Alin Ţintea

Participarea la eveniment este gratuită, în baza înscrierii şi în limita locurilor disponibile. Pentru detalii suplimentare şi înscrieri, persoana de contact este Anca Scurtu, PR Executive, nr. tel. 0751.177.084, e-mail anca.scurtu@opereta.ro.


Sursă: www.opereta.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters