Categorie: , , ,

Primavara a venit cu Happy baby Day

In prima miercuri a lunii, pe 6 martie, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, am petrecut inca o HAPPY baby DAY alaturi de revista Baby, specialistii Cord Blood Center si ARPAC, care au vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cum influenteaza dezvoltarea copilului aparitia unui animal de companie in familie.
Pe durata seminarului, copiii au avut asigurata distractia de catre echipa Blu Party, au pictat si au desenat.
 
 

Invitata speciala a fost Diana Munteanu Niculescu, moderatoarea emisiunii „Conferinta de presa“, ne-a povestit de ce a optat pentru recoltarea de celule stem la nasterea lui David, baietelului ei.


Pentru a atrage mai mult atentia asupra importantei recoltarii celulelor stem, cei de la  Cord Blood Center au difuzat un filmulet impresionat despre cazul lui Alex, un baietel care s-a nascut sanatos, insa la 11 luni, inecandu-se cu mancare, a suferit un stop respirator, care a dus la instalarea paraliziei cerebrale.
Cu ajutorul Cord Blood Center, Alex se afla zilele acestea in Statele Unite, unde i se face un transplant cu celule stem (recoltate la nastererea sa), ceea ce poate inseamna, in timp, o sansa de recuperare.
Cei de la ARPAC au initiat in cateva scoli o campanie prin care sa-i faca pe cei mici sa inteleaga ce responsabilitati le revin in momentul achizitionarii unui animal de companie.


Revista Baby v-a pregati un material detaliat despre criterii dupa care putem alege un animal de companie pentru copii, in functie de talia si personalitatea animalului de companie, de varsta copilului, de suprafata spatiului in care locuim si desigur de bugetul familiei.


Luna viitoare ne revedem alaturi de revista Baby, dar pana atunci iata cateva instantanee cu cei mai mici participanti la intalnire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters