Categorie: , , ,

Prima vizita a copiilor la cabinetul stomatologic

Medicii recomanda sa facem prima vizita cu cei mici la cabinetul stomatologic, pana la implinirea varstei de 1 an. Noi am ajuns abia ieri, Maria mai are o luna pana la implinirea varstei de 3 ani, iar Matei are 4 ani si jumatate.
Am programat vizita la o ora la care cei mici sa fie odihniti si bine dispusi, adica pe la 11-11.30. Desigur, cu o zi inainte le-am povestit mai in detaliu despre cum o sa decurga intalnirea cu Zana, adica cu doamna doctor stomatolog si de ce este atat de important acest consult.
Este foarte importanta aceasta prezentare sa o facem intr-o maniera pozitiva, iar cel mic sa inteleaga, treptat, ca este mai usor sa previi decat sa tratezi.
Matei, dupa fiecare spalare a dintisorilor, era obisnuit sa-mi arate cat de stralucitori au devenit acestia. Asa ca i-am propus sa mergem si sa o impresionam placut si pe doamna doctor.
Este foarte dificil sa alegi un medic de incredere, mai ales cand este vorba despre copilul tau si mai ales cand este si prima vizita a unui cabinet stomatologic, iar prima impresie conteaza foarte mult.
Aflasem despre doamna doctor stomatolog Daniela Zaharia  de pe Facebook, am devenit prietene virtuale, apoi am citit doar pareri bune de la celelalte paciente ale dansei. Faptul ca este mamica a doi copii de varste foarte apropiate cu ai mei, a fost un mare plus in alegerea facuta, recunosc.
Doamna doctor le-a prezentat mai intai cabinetul stomatologic, scaunul dentar si ustensilele intr-un mod informativ pentru a-i introduce in atmosfera. Desigur, un cabinet vesel si primitor, confera confort copiilor.
La primul control le-a verificat evolutia dintilor, cum au crescut ei, cat de bine au spalat pana acum dintisorii si daca sunt eventuale carii aparute.


Au avut parte de un periaj profesional si de o evaluare a mineralizarii si fluorurarii dintilor.
Au fost veseli si cuminti, asa ca la sfarsit au primit cate o diploma pentru curajul lor.


Cabinetul se afla langa Subway Piata Victoriei, pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr.1, bloc A7, scara 4, etaj. 1, iar pentru programari sunati la tel. 021.65.31.752.


Astept cu interes impresiile voastre si ale micutilor.

1 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters