Categorie: , ,

Festivalul Pestelui în Herastrau

O zi superba de toamna si ne pregatim de iesirea in parc. Citisem pe facebook ca, in acest weekend, se desfasoara Festivalul Pestelui în Herastrau, pe Aleea Mickael Jackson. Desigur, am dat fuga acolo.

Vedeta festivalului a fost, borsul de peste, intr-un ceaun de 1500 litri, nu mai putin de 2000 de portii ce au fost gatite si impartite (200 cu titlu gratuit) în cursul zilei de azi, 11 octombrie.

 
Gasiti de toate daca mergeti, peste la gratar: pastrav, scrumbie, macrou, file de crap, rechin, sau saramura de crap, hamsie prajita cu mujdei si mamaliguta, salate de icre de crap si stiuca, sprot marinat sau sarat.

 
In plus, pe langa peste, sunt terase de alimentatie publica, mustarie traditionala de la Brasov de unde am cumparat si noi must stors in fata noastra, placinte de casa, mezeluri si delicatese din carne, branzeturi traditionale, dulceturi, serbeturi, compoturi, gogosi,cozonaci, branzoaice, sarmale din Maramures,


dulciuri de casa, dar si articole de handmade, ceramica, piele, cafea la nisip, braga si multe altele.

 
Mare mi-a fost mirarea sa vad hainele de blana expuse in mirosul de peste si mancare!

Au fost invitate formatii de muzica populara, iar vizitatorii au urmarit si cateva cursuri si retete de gatit peste .

Dupa ce am vizitat si degustat, am inchiriat biciclete si doua ore am pedalat.


Maine, de la 10 dimineata si pana pe seara la ora 20, puteti degusta la Festivalul Pestelui delicatese alese. Eu zic sa dati fuga dimineata, ca spre seara, nu mai ramane nimic.

Sa aveti pofta si un weekend pe cinste, va doresc.





1 comentarii:

  1. Nu sunt eu prea mare fan peste dar sarmalele si cozonacii aratau tare bine ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters