Categorie: , , , ,

Daniela Tudorache Boutique - din pasiune pentru frumusete

Zilele trecute am trecut pe la prietena mea, Daniela, care si-a deschis un salon de infrumusetare, in sectorul 3, pe str. Nucului, la  nr.38, la cativa pasi de Mall Vitan. De aceasta data, am apelat la ea pentru tuns si vopsit, deoarece aveam cateva evenimente si in plus, se apropie si sarbatorile de iarna.

Va recomand Daniela Tudorache Boutique, deoarece aici gasiti mereu multa daruire si profesionalism. Un obiectiv important al salonului este si crearea unui legaturi cu clientii, deoarece totul se face cu pasiune pentru frumusete si cu dorinta de a multumii pe termen lung pe cei ce ii trec pragul.


Daniela Tudorache Boutique este locul unde veti gasi mereu o atmosfera calda si placuta, unde se leaga prietenii si in plus, gasiti mereu cele mai potrivite solutii de înfrumusetare.
Vi se pun la dispozitie, aici, tratamente cosmetice-bazice, specifice cu produse profesionale Comfort Zone, manichiura, pedichiura clasica cu Melkior Profesional, epilat cu ceara clasica si de unica folosinta, manichiura, pedichiura semipermanenta.


De asemenea, portofoliul de servicii cuprinde si make-up, machiaj semipermanent (ochi, buze, sprancene), dar și tuns, frizerie, coafat, vopsit cu Compania Del Colore.
La fiecare programare, veti avea parte de consiliere oferita de un specialist dedicat muncii sale, care a înteles ca un salon de înfrumusetare trebuie sa acorde, celui care îi calca pragul, siguranta unor servicii impecabile.

Pentru programari sunati la : 0762.636. 504

Am inceput o frumoasa colaborare cu Daniela Tudorache Boutique, constand in mini interviuri. De aceea va astept cu intrebari legate de ingrijirea tenului, a parului, atat in sezonul rece sau pe timpul verii, sau despre tendinte in materie de frumusete, la care specialistul salonului va va oferii raspunsuri.

Iata si cateva poze de la evenimentul pentru care ma pregateam.

 



2 comentarii:

  1. salutari Danei, e o profesionista, felicitari pentru salon! am fost la evenimentul pensule lui radulescu, nu te-am vazut.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna poti sa imi spui care vopsea de par neagra este buna si se afla in super marketuri.,deoarece am fire albe si nu toate prind firele albe,am patit-o am ramas dupa vopsire cu fire ruginii ,maronii.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters