Categorie: , , , , ,

The Color Run revine pe 25 aprilie la Bucuresti!

The Color Run a luat amploare odata cu lansarea sa, in ianuarie 2012 si a crescut pana la peste 300 de evenimente si 4 milioane de participanti, in 50 de tari, in 2014.
In 2014 evenimentul a ajuns si in Romania, 10.000 de participanti din toata tara participand la cele 4 evenimente (2 in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia).

În 2015 vor fi patru curse electrizante de alergare pe distanța de 5 kilometri, primele două urmând să se desfășoare la București (25 Aprilie, Piața Constituției) și ClujNapoca (13 Iunie, Piața Unirii).


The Color Run, cursa de alergare de 5 kilometri  supraintitulată și ”The Happiest 5k on the Planet”, va avea anul acesta un nou concept. Pe lângă cele patru porți tradiționale de culoare, roșu, galben, portocaliu și verde, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare, cel cu pudră strălucitoare. 

The Color Run România susține proiectul social Grow, dezvoltat de Școala de Valori. Prin acest program, adolescenții din Grow sunt ajutați să-și descopere valorile și să-și aleagă drumul în viață.

Daca iti place sa alergi, daca iubesti culorile, veselia, daca iti place sa te implici si sa ajuti, vino si alearga alaturi de noi.

Anul trecut am ratat cursa, dar anul acesta voi participa alaturi de cei doi copii, Matei (5 ani si 7 luni) si Maria (4 ani).
Copiii sub 6 ani, insotiti de parinti, pot participa in mod GRATUIT la orice eveniment The Color Run Romania - Shine Tour 2015!
Atentie! The Color Run este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs. Incepi cursa in haine albe si treci linia de sosire scaldat in culori si plin de voie buna!

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România. Urmareste pagina de Facebook pentru informații de ultima ora.

Foto: https://www.facebook.com/TheColorRunRO

2 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters