Categorie: , , , ,

Castiga un abonament la We Fit!

Vremea este frumoasa, iar in lunile acestea se organizeaza multe crosuri, maratoane, semimaratoane sau alte curse, pentru diferite cauze. Imi place sa particip, dar conditia fizica este esentiala pentru a face fata la 3-4 astfel de evenimente pe luna.
In weekend am timp sa ies in Parcul Herastrau sa ma plimb cu bicicleta, sa alerg, dar in timpul saptamanii, cand timpul ma preseaza, prefer EMS, alaturi de instructorii autorizati de la We Fit.


Economisesc timp si imi protejez si genunchii, care uneori imi fac surprize nu din cele mai dorite. In iarna, dupa o cursa pe gheata, nu am mai putut calca in picior o saptamana, datorita durerilor de genunchi.

Daca ai probleme cu genunchii, cu spatele, cu cervicala, sau probleme de greutate, EMS este cea mai buna solutie pentru a face sport, a-ti lucra musculatura si a incerca sa-ti corectezi problemele de coloana.
Acest aparat, X-Body este nou in Romania, dar tehnologia utilizata, de electrostimulare musculara, este folosita cu succes de mult timp in spitale, mai ales pentru persoanele ce se aflau in recuperare medicala dupa accidentari, gen sportivi, sau pacienti cu atrofiere a musculaturii.

Daca vrei sa incerci acest program de fitness, poti participa, pana pe 10 aprilie, pe pagina We Fit la concurs. Pun la bataie 2 abonamente a cate 4 sedinte cu X-Body. Multa bafta!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters