Categorie: , , , , ,

Smartbox family lansează povestea Gloria şi Unicornul Magic

La nivel mondial, unul din zece copii se naşte prematur.
Anul acesta Smartbox family a ales să sprijine Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți din România care luptă pentru drepturile prematurilor. Astfel, brand-ul de audiobook-uri de parenting lansează campania O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur. Încasările în urma vânzărilor vor fi donate de Smartbox family, Asociaţiei Unu şi Unu.

În cadrul campaniei, 5 leaderi de opinie din zona de parenting: Laura Frunză (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Mărgarit(blogger ea-şi-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy) au compus şi au înregistrat în studiourile Itsy Bitsy o poveste în spiritul Crăciunului.

Povestea vorbește despre Gloria, care simte că dragostea pe care i-o ofereau părinții ei s-a evaporat de când Petru, fratele ei, a venit pe lume. Așa că fetița de 6 ani se hotărăşte să plece de acasă în cautarea altor părinţi. Aventura sa îi va ţine pe ascultători cu sufletul la gură, atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Povestea Gloria şi unicornul magic se poate descărca sub formă de audiobook online sau se poate comanda sub formă de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro, începând cu 28 noiembrie 2015.

Povestea se lansează oficial, în fața bradului abia împodobit, pe 28 noiembrie, ora 11, în Afi Palace Cotroceni. Vom povesti despre dragoste, magie, prematuritate, bunătate şi umanitate.  Pentru că #OameniiSuntMagia și împreună putem înfăptui miracole.

Campania O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur este este o campanie inițiată și dezvoltată Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy FM, pentru Asociaţia Unu şi Unu.

Noi vom fi acolo. Va asteptam.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters