Categorie: ,

Promotie la cultura ... de pepeni

Azi am ieşit cu soţul meu la cumpărături. Pe listă, în top, pepene. Pe căldurile astea, atât noi, cât şi copiii, am devenit mari consumatori de pepeni. Prefer să îi cumpăr din supermarket, deoarece sunt ţinuţi la rece şi nu aştept o zi întreagă ca să-mi pot tăia o felie. Mare mirare la intrarea în Profi, unde o reclamă ne anunţa preţ promoţional la pepeni: 0.00 ron. Ne-am făcut cumpărăturile în magazin, apoi la casa am cerut detalii despre promoţia afişată şi am aflat că la cumpărături în valoare de minim 70 ron, primeşti gratis un pepene. La plecare, ne-am oprit şi am studiat mai atent anunţul, văzând că sub un plastic murdar prin care abia întrezăreai, erau scrise cu litere mici-mici detaliile promoţiei.
Nimic rău până aici, aş spune, dar întâmplarea a făcut să dau de reclama acestei promoţii. O reclamă în care dansul pinguinului şi nişte domnişoare trecute de vârsta de 18 ani, îmbrăcate în uniforme şcolare, sunt asociate învăţământului preuniversitar.
Nu sunt expertă în reclame şi strategii de marketing, însă ador publicitatea. Aşa că vă întreb pe dumneavoastră: Este deranjanta asocierea învăţământului cu dansul pinguinului? Pe mine gândul mă poartă la rezultatele obţinute în ultimii ani la BAC. Să fie bugetul alocat acestor reclame foarte redus sau ele vizează un anumit public target? Aceste reclame oare îşi ating scopul şi anume acela de a vinde?



1 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters