Categorie: , ,

Distractie maxima la Predeal

Anul acesta am planificat două mini-concedii cu copiii, la noi în ţară, la munte şi la mare. Aşa că, la sfârşitul lunii iulie am fost în Predeal pentru linişte, aer curat, fără praf şi alţi agenţi alergeni că în Bucureşti.
Ne-am plimbat, am găsit un restaurant unde am putut mânca foarte bine, cu o servire impecabilă, într-un peisaj de vis. Preparate proaspete, gustoase, adecvate chiar şi pentru Maria, în vârstă de doar 1 an şi 3 luni.




Căutând distracţii pentru cei mici, am ajuns la Trei Brazi, la “Fun Park”. Matei a fost cel mai fericit să coboare cu colacul pe pârtia artificială, amenajata special pentru tubing. Având doar 3 anişori, s-a dat însoţit de noi.





Preţ accesibil, 5 ron coborârea, 15 ron pentru 4 coborâri, adică 3 plus una gratis. Cu greu l-am convins în prima zi să plecăm de-acolo, promiţându-i că vom reveni a doua zi dimineaţă la ora 10 când aveau să deschidă iar. Au program până la ora 18.
Tot acolo, pentru copii cu vârsta mai mare de 10 ani erau montate şi elemente de escaladare şi tiroliană, foarte atractive.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters