Categorie: , ,

La multi ani, femeie!

Aseară am fost la întâlnirea membrilor Club 8, la Antique Bistro & Wines, unde am sărbătorit ziua femeii. E tare frumos să inventezi sau să găseşti motive, pentru a întâlni prieteni vechi, sau a cunoaşte persoane noi, frumoase, interesante, amuzante şi cu poftă de viaţă.
Într-un cadru intim, am servit un meniu rafinat: champignoane la grătar cu brânză de capră, roşii, usturoi şi pătrunjel, apoi haloumi la tigaie, ouă de prepeliţă, salată de roşii cu castraveţi, ulei de măsline şi oregano.


Haloumi este o brânză densă, de origine cipriotă, din lapte de capră şi oaie, care se topeşte mai greu şi de aceea merge pusă pe grătar sau la tigaie până se rumeneşte.


Am comandat, cafea, care mă ţine în verva doar până ajung acasă, de obicei, nu şi aseară. Am stat trează până spre dimineaţă, ascultând forfota cartierului şi cântecele trecătorilor ce au sărbătorit şi ei undeva, ca şi mine.
La sfârşit, un deşert unic la noi în ţară, îngheţată parfait din brânză fină şi nuci, cu dulceaţă din fructe de pădure, şi de băut, un vin bun, demisec sau sec, după preferinţe şi chiar tinto de verano. 


Tinto de verano este un cocktail spaniol de vin roşu cu apă minerală, cu bucăţi de lămâie, portocală şi multă gheaţă, adecvat zilelor caniculare de vară. Nu este foarte dulce la gust, fiind mult diferit de sangria.


Organizatorul evenimentului ne-a răsfăţat cu o tombolă cu premii care mai de care, bijuterii hand-made făcute în Portugalia şi chiar şedinţa de masaj la o clinică particulară din zona Unirii. 





A fost o seară extraordinară, cu multă voie bună, cu pălăvrăgeala dar şi cu discuţii serioase, după câteva pahare de vin bun. Sincer vă spun, că nu-mi venea să mai plec şi că acum, abia aştept întâlnirea de lună viitoare. Şi pentru acest lucru, ţin să mulţumesc distinselor doamne şi domnişoare care au fost prezente aseară, şi nu în ultimul rând, organizatorilor evenimentului.



Dacă v-am făcut curioase, vă aşteptăm pe 8 septembrie în clubul nostru.



2 comentarii:

  1. :) bine ca v-ati distrat! chiar ma pregateam sa intreb ce e haloumi, dar imediat am gasit si explicatia :) am fost si eu prezenta acolo, chiar daca nu direct, ci prin... soli colorati :) iti multumesc pentru link ;) ne mai vedem pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Clarisa, ai fost langa noi si iti multumim. Bijuteriile tale au fost bine primite si foarte apreciate. Te mai asteptam,cu drag:)

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters