Categorie: , , ,

Manichiura clasica

Joi, 23 august, am luat parte alături de alţi fani KillyS, la ceaiul de la ora 5, eveniment organizat pentru promovarea produselor KillyS, în cadrul ceainăriei InfiniTea.
Am avut ocazia să degust bunătăţi home made, să savurez un ceai de fructe şi să testez produsele poloneze KillyS. Organizatorii ne-au oferit multe surprize, premii, cadouri, dar despre acestea vă voi povesti într-o postare viitoare.
Am aflat că tratamentele pentru unghii de la KillyS sunt adaptate pentru fiecare problemă a unghiilor: gel întăritor pentru unghii moi, gel întăritor cu keratina, lac regenerator, gel cu calciu şi vitamina B5, gel cu multivitamine, gel pentru înmuierea cuticulelor, ulei hrănitor dar şi set pentru manichiură French.
Accesoriile pentru manichiură-pedichiură sunt destinate îngrijirii perfecte a unghiilor: forfecuţa pentru manichiură, unghiera, penseta, pile, dizolvant pentru unghii, corector şi creion pentru manichiură.


Invitata specială Cristina Udrea, tehnician de unghii în cadrul saloanelor Keune Studio Fashion Hair, a prezentat tips & tricks pentru îngrijirea unghiilor şi realizarea manichiurii acasă, cu produse KillyS.
În continuare vă prezint câţiva paşi pentru o manichiură clasică, cea mai potrivită pentru o mămică.
  • Instrumentele din trusa de manichiură se lasă cca 15 minute într-o soluţie antiseptică pentru a înlătura eventualele bacterii şi germeni; 
  • Îndepărtăm cu ajutorul unui dizolvant resturile de lac/ojă de pe unghie;
  • Pilirea unghiilor se face din exterior spre mijloc într-un singur sens. Pilirea reprezintă cea mai bună metodă de scurtare a unghiei. Pentru unghiile moi şi fragile, se recomandă utilizarea pilei de sticlă de la KillyS sau a pilei negre.
  • Introducem degetele pentru câteva minute într-un bol cu apă călduţă şi săpun. Uscăm bine şi apoi îndepărtăm resturile de murdărie de sub unghie;
  • Cuticulele de la baza unghiei se împing în sus cu ajutorul beţişorului din lemn de portocal. Nu se foloseşte nimic altceva pentru această procedură. Pielita din jurul unghiei se poate îndepărta folosind un beţişor cu picioruşe din gumă sau utilizăm ulei pentru cuticule, pe care-l masăm chiar şi în fiecare seară;
  • Dacă vrem ca unghiile să strălucească natural, le pilim pe toată suprafaţa lor cu o pilă de lustru, care are şi un efect de stimulare a circulaţiei sanguine;
  • Pe unghia curată şi uscată, aplicăm o bază pentru lac cu efect protector. Este obligatorie această aplicare a bazei, dacă vrem unghii sănătoase, frumoase şi nepătate de ojele puternice.
  • Aplicăm primul strat de ojă din trei mişcări: în mijloc şi apoi pe laterale, având grijă să nu atingem pielea şi cuticulele. Pentru obţinerea unui efect optic marginea unghiei se lasă liberă;
  • Aplicăm cel de-al doilea strat de ojă.
  • Dacă vrem că lacul/oja să se menţină o perioadă cât mai lungă, la sfârşit aplicăm lacul fixator final.
Dacă nu folosim o ojă, putem aplica tratamentele variate, în funcţie de tipul de unghie: moale, casantă, exfoliantă. Având în vedere că multe mămici şi-au şi alăptat copilaşii, consider că dacă după o anumită perioadă aceste tratamente din exterior nu dau rezultatele dorite, o vitaminizare a organismului la indicaţiile unui medic este absolut necesară. Eu personal aşa am făcut.

Nu uitaţi! Nu aplicaţi unghii false sau alte tipuri de extensii în timpul sarcinii sau alăptării! Unele produse chimice sunt absorbite de piele şi pot afecta fătul/copilul.

Vă doresc multă sănătate şi să fiţi frumoase!


4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc,la fel Modniza. Sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii. Imi place tare mult blogul tau.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma bucur mult,Dana:) Sper sa gasesti lucruri noi si interesante si in urmatoarele mele postari.

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters