Categorie: ,

Despre Doi Iepurasi in emisiunea "Pofta buna de viata"

Cum vă spuneam într-o postare nu cu mult timp în urmă, am fost invitată în cadrul emisiunii "Poftă bună de viaţă" să vorbesc despre blogul Doi Iepuraşi, un proiect personal la care ţin foarte mult. Am filmat la Restaurant "The Harbour", a  urmat aşteptarea, s-a terminat montajul şi acum vă prezint rezultatul.

Vizionare plăcută.


2 comentarii:

  1. Roxanaaaaa!..Daca te consoleaza,si eu dupa cea de-a doua sarcina am ramas cu 23 de kg :))))Am pierdut 18 din ele si acum ..in timpul saptamanii mananc cu bun simt asa cum spuneai si tu,dietetic...iar la sfarsit de saptamana imi fac de cap si....gastronomic!
    Va pup sunteti minunati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, da, poate nu par multe 20 de kg,insa depinde si de inaltimea si de conformatia corpului. Eu abia mergeam si nu puteam alerga cu Matei... Retinusem si foarte muta apa. E bine sa-ti faci poftele cu masura si sa ai o viata sanatoasa. Copiii ne tin in priza si intr-o continua agitatie mereu ;) Va pupam si noi frumosilor :)

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters