Categorie: ,

Dragoste si culoare intr-o bijuterie

Clarisa Lima este o româncă, giurgiuveancă, care a ajuns în Portugalia, cu o bursă de studiu, iar când acea perioadă s-a terminat a decis că aceasta este ţara în care îşi doreşte să locuiască. De atunci au trecut mulţi ani şi acolo s-a şi căsătorit.

Clarisa este traducător autorizat, este cea care a adus în România, operele lui José Luís Peixoto, un scriitor al momentului în Portugalia. Romanul "Nici o privire" a apărut la Editura Polirom, în 2009, iar în 2010 a fost publicat şi al doilea roman, "Cimitirul de piane". 

Un alt titlu celebru pe care Clarisa l-a oferit publicului din România a fost "Oraşul Domnului", un roman brazilian pe care s-a bazat filmul, tradus la noi, "Oraşul Zeilor", un film în regia lui Fernando Meirelles şi a Katiei Lund, cu patru nominalizări la premiile Oscar. 

Fanele telenovelelor ar trebui să ştie că această minunată şi talentată fată a tradus şi telenovele, colaborând cu posturile ProTv şi AcasaTV.

 
 

Clarisa creează acum bijuterii unicat, din lemn şi panglici, din conuri de brad şi dantelă, din scoici şi sârmă, scorţişoară şi nu numai, bijuterii ce poartă cu ele briza oceanului şi lumina caldă a soarelui portughez peste tot în lume, dar în primul rând şi cu mult drag, ea creează bijuterii pentru românce.


Consideră că această pasiune o menţine creativă, o completează şi este încă un mod de exprimare.


Artista spune: “Bijuteriile mele sunt făcute din CULOARE şi IUBIRE .”.


Puteţi intra pentru a o descoperi şi cunoaşte mai bine pe minunata Clarisa, pe magazinul ei virtual www.coryamor.ro unde găsiţi frumoasele ei bijuterii.


Aici găsiţi cateva idei de mărţişoare absolut senzaţionale!!! http://coryamor.wordpress.com/seturi-in-bucuresti/



10 comentarii:

  1. Minunat! Eu am citit Nici o privire (am si scris impresii despre ea http://dependentdecitit.blogspot.ro/2010/09/cartea-lui-peixoto-si-clarisei.html) si e o carte extraordinara, n-as fi crezut, a fost o surpiza placuta :)

    Iar bijuteriile ei, ce sa ma zic, sunt de mult dependenta (http://dependentdecitit.blogspot.ro/2012/06/mi-s-pus-pata.html)! Ma numesc Cristina si sunt dependenta de bijuteriile CORYAMOR! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca si dupa concursul ce-l vom organiza de maine si dupa ce vom intra pe magazinul virtual al Clarisei, vom deveni dependente de frumos si de aceste bijuterii, tot mai multe :) Te pup, Cristina. Iti multumim ca ne-ai impartasit parerea ta si despre aceasta carte. Cine nu a citit-o sper ca o va face cat de curand, caci merita.

      Ștergere
  2. foarte frumos articol.admir oameni talentati! puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Stella. Si eu admir oamenii talentati, iar Clarisa transmite prin ceea ce face din bunatatea sufletului si din acest talent pe care i l-a dat Dumnezeu, pentru a ne face pe noi mai fericite si mai cochete.

      Ștergere
    2. va multumesc mult! si va imbratisez cu drag!!!!!!

      Ștergere
  3. Roxana, e o onoare pentru mine sa scrii despre mine si ghidusiile pe care le fac :) iti multumesc si sper sa ti se intoarca bunatatea inzecit ;)
    Cristina, trebuie sa lucram la dependenta ta :) poate Cimitirul de piane ajuta :))) la recuperare. te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine este o onoare sa te descopar si sa te cunosc, Clarisa. Toata stima pentru munca si talentul tau. Pup.

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters