Categorie: , , ,

LEGO pentru micii constructori


Sâmbătă, 13 octombrie, în AFI Palace Cotroceni, s-a desfăşurat un eveniment inedit pentru copii. S-au pus la bătaie o mulţime de piese LEGO cu care copiii au construit un oraş LEGO toată ziulica.


Printre ei, foarte activi erau şi tăticii, mari constructori ce-şi aminteau cu plăcere de copilărie. Cei mai talentaţi copii au primit diplome de Maestru Constructor, avizate şi acreditate de LEGO şi au primit câte un set de piese cadou.

 

Invitat de seamă al evenimentului a fost omul minifigurină, foarte apreciat de cei mici.


5 comentarii:

  1. Ce frumos ... am ratat evenimentul.
    De acum te voi urmari pas cu pas :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Ma bucur ca gasesti lucruri interesante aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Roxana! Ne-am "cunoscut" la ultimul evenimentul SuperBebe, organizat la The Harbour, mi-ai spus de blog-ul tau in timp ce ii dadeai printesei tale piure de fructe!

    Imi place abordarea blog-ului! Keep up the good work!

    Am ratat si noi event-ul Lego, imi pare rau, baietelul meu cel mare este un adevarat constructor...

    Dar te voi urmari si eu de acum inainte!

    Cu drag,
    Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana! Imi amintesc ca am vorbit si ti-am spus despre blog. Ma bucur mult ca ne-ai cautat si ca ai lasat un mesaj. Eu anunt evenimentele si aici, si pe pagina de FB Doi Iepurasi http://www.facebook.com/pages/Doi-iepurasi/487334931295517 Evenimentul LEGO a bucurat multi copii, sper sa se mai organizeze si cu alte ocazii.

      Ștergere
  4. super..pacat ca sunt din provincie si nu prea am ocazia sa particip la astfel de evenimente...chiar daca bebe meu are doar un an si un pic...

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters