Categorie:

Sondajro.com sau sondajero.com ?

Sursa foto:sondajro.com
Am descoperit un site nou, sondajro.com şi m-am hotărât să-l încerc. După cum spune şi numele site-ului am avut de completat câteva sondaje (4 pe zi) şi pentru fiecare sondaj completat am primit 8 euro, iar suma minimă de retragere era de 500 euro. După un calcul banal, ar fi însemnat 32 de euro pe zi (nu 45 cum îşi fac ei reclamă...), adică cca 960 euro pe lună ceva incredibil şi chiar ireal după părerea mea. Din curiozitate şi pentru că nu îmi lua mult să termin acele 4 sondaje pe zi, m-am încumetat să răspund şi să văd ce se întâmplă când ajung la măreaţa suma de 500 de euro, ba chiar le-am recomandat şi câtorva prietene să încerce.

Şi am ajuns la minimul necesar pentru a mi se face plata, am solicitat plata banilor, am primit un mesaj sec “Cererea Dumneavoastră a fost acceptată.” şi am aşteptat o săptămână, căci “Primă plată se efectuează cu întârziere de o săptămână, în timpul acesta noi verificăm account - ul Dumneavoastră.” V-aţi dat seama ca după acea săptămână nu s-a mai întâmplat nimic. Nici un semn de la ei.

Pe lângă faptul că sumele ce se vor a fi plătite sunt fabuloase pentru ceea ce ai de făcut, pe site sunt o grămadă de erori de scriere, lucru nepermis pentru o companie serioasă. “Procedura este smplă: transmiteţi link - ul oricărei persoane. Persoana respectivă urmează să se înregistreze pe www.sondajero.com.
După ce ea finisează resgistrarea în Programul de Parteneriat, Dumneavoastră imediat veţi obţine un bonus unic de 5 euro. “
Mie îmi pare un site tradus cu Google Translate... Întrebările sunt aiurea, nu poţi trage prea multe concluzii din răspunsurile primite, iar variantele de răspuns sunt stupide. La o întrebare de genul: El (videoclipul reclamei) vă pare original, proaspăt, deosebit de celelalte? Variantele de răspuns sunt: da, îmi place, nu chiar, unele, nu...

La rubrica “Despre noi” scrie: Compania Sondajro.com este o companie fiică a holdingului publicitar internaţional Mediasysle. Am căutat pe Google “Mediasysle” şi am primit ca rezultat: “Aţi dorit să scrieţi: Mediasys “.

Sursa foto: sondajro.com

Sondajro.com întâmpina vizitatorii cu un buton pe care scrie mare Registraţie. Aşa cum spuneam, site-ul mi se pare tradus cu Google Translate. (REGISTRÁȚIE s. f. Arta de a folosi posibilitățile timbrale ale orgii sau ale clavecinului, indicată în compozițiile moderne. – Din fr. registration.)

Sursa foto: sondajro.com


Am scris acestă postare pentru a vă atrage atenţia asupra unei ţepe şi a nu vă mai pierde şi voi câteva minute din zi degeaba.

16 comentarii:

  1. eu nu mi am facut cont.Mi s a parut a fi tzeapa de cand am vazut 8 euro pe sondaj

    RăspundețiȘtergere
  2. Era foarte clar ca este teapa, prea multi bani pentru o munca relativ usoara...

    RăspundețiȘtergere
  3. a facut cineva un cont paypal? ca acolo asa scrie,plata se face prin acest sistem...

    RăspundețiȘtergere
  4. wooow...tocmai am aflat ca e teapa... si eu careabia asteptam sa ajung la 500 euro.Totusi, de ce fac cei care fac, acest lucru?oare nu foloseste cineva ,totusi, munca noastra in scop personal?pentru ca stiu sigur ca se fac bani din sondaje, totul insa este sa megi pe o sirsa sigura si nu pe escroci care probabil au sursa sigura de unde chiar incaseaza banii din munca noastra.

    RăspundețiȘtergere
  5. asta e si cat ma straduiam sa fac sondajeletrebuie anuntate autoritatile nu ia nimeni masuri pentru asa escroci locul lor este dupa grati

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai trebuie si cate o teapa ca sa na trezim !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. teapa sigur are un scop... cel mai probabil - utilizarea datelor personale

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca cineva incaseaza intr-adevar bani pe sondaje dar nu cei care raspund ci cei care colecteaza raspunsurile si le depun unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut, am descoperit blogul tau, ai primit pana la urma banii de la sondajro? Si eu am facut la ei, am dat deja 3 cereri de plata si tot nimic...deci e clar teapa..m-am decis sa nu mai intru pe cont, destul cat trafic si-au facut pe spatele meu pana acuma....oare nu putem face o plangere la opc ca sa nu mai insele si pe altii? poate daca ne aliem mai multi reusim...

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, si eu am fost tepuita, totusi, pierzi 30 minute in fata calculatorului, nici macar nu ai pe cine trage la raspundere !

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu am patit la fel ca si voi am fost trasa pe sfoara si cred ca acest site a fost facut cu un anume scop cred ca am putea face ceva acest site ar trebui sa fie inregistrat undeva cu un nume niste date ceva

    RăspundețiȘtergere
  12. Site-urile german, englez si francez au aceeasi interfata daca ati observat, deci cred ca au fost create de aceeasi user. Eu am site-ul de la combaterea criminalitatii informatice dar inca nu m-am hotarat sa fac plingere, nu stiu daca ajuta la ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim ,ca ne-ai spus...o sa fiu mai atenta la sondaje :-*

    RăspundețiȘtergere
  14. cum sterg contul de pe sondajero.com

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters