Categorie: , , ,

Ambrosya - un salon de infrumusetare pentru mamici si nu numai

Dragele mele, vă spuneam într-o postare de săptămâna trecută, că după o zi plină de treburi casnice, prietena mea Stella mi-a înveselit seara cu o invitaţie la un salon de înfrumuseţare. Aşa că ieri dimineaţă ne-am întâlnit şi am mers împreună către Salonul Ambrosya din Calea Moşilor 209, colţ cu strada Oltarului.(Adresa actuala: Strada Traian nr. 212, rond Foisorul de Foc, langa Spitalul de Ortopedie)

Este un salon în care de când ai intrat te simţi relaxată datorită fiecărui detaliu bine gândit al salonului, dar mai ales datorită personalului tânăr, frumos, amabil şi mai ales foarte dichisit. Cum adică dichisit? Fetele de la salon erau aranjate, coafate, cu manichiura perfectă şi frumos îmbrăcate, detalii pe care mi le-aş dori să le găsesc în orice salon, considerând acest lucru ca fiind normal, ba chiar obligatoriu pentru o bună imagine a beuty center-ului.

 

Am aflat de la Stella, că Salonul Ambrosya este condus de o doamnă tânără, Dana, pasionată de muncă şi de echipa sa. Dana se ocupă de make-up şi face nişte machiaje fabuloase.
Salonul este la parterul unui bloc, este spaţios şi oferă multe servicii: coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică, machiaje si tratamente corporale .

 

Un alt lucru care mi s-a părut deosebit faţă de alte saloane frecventate, este acela că are amenajat un loc de joacă unde ca mămică îţi poţi lăsa copiii să se joace, să deseneze, timp în care tu îţi poţi oferi un moment de relaxare şi înfrumuseţare.


Salonul este prevăzut cu camere de supraveghere pentru a oferi un plus de siguranţă şi confort.
Produsele folosite în salon sunt produse de top profesionale, printre care: Joico, Wella, Keune, Tigi, Academie, Parisax, OPI, Jessica, Filorga.


Un al treilea plus al salonului este că se lucrează cu o gamă de produse CND Shellac oferind manichiură şi pedichiură permanentă, care durează până la două săptămâni fără ca oja să-şi piardă luciul sau fără a sări de pe unghii. Pentru o mămică ocupată care nu are timp săptămânal de o vizită la salon, este o alternativă de luat în considerare.


Există în salon oferte şi pentru cei mici, care vor să adopte un look de vedetă;)

 

V-am dat multe motive, aşa că vă invit să descoperiţi şi voi Salonul Ambrosya şi această echipă profesionistă şi aştept cu nerăbdare părerile voastre. Pentru a fi la curent cu evenimentele şi promoţiile, urmariţi şi pagina de Facebook.



Sunteţi curioase cum a decurs vizita noastră la salon? Vă mai ţin foarte puţin în suspans, până pregătesc şi acele poze, dar eu sunt de părere că va merita ;)

1 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters