Categorie:

O zi plina...

Încă o zi la sfârşitul cărei mă simt mândră de mine. Am primit patul comandat pentru Matei. Ca să facem o economie de vreo 80 de ron m-am chinuit cu soţul meu să-l asamblăm împreună, renunţând la acest serviciu oferit de cei de la fabrică. Da, am făcut economie, dar tare ne-am mai chinuit, căci nu se compară calitatea produsului cu ceea ce oferă de exemplu cei de la Ikea, de la care ne-am mai luat câte ceva şi chiar sunt atât de bine măsurate şi finisate că le montezi singur fără nici o grijă.
Până acum iepuraşii au avut această “cameră de jucării”, unde în afară de dulapul cu hăinuţe şi un birou, erau jucării peste jucării. Pentru a face loc patului, am făcut ordine în jucării şi am selectat care sunt de dat, care de aruncat şi care merg mâine cu Matei la grădiniţă, căci acolo nu prea au şi ne-au cerut nouă să aducem de-acasă.
I-am făcut apoi Mariei curăţenie în dulap, lucru care trebuia făcut mai demult, am pus deoparte hăinuţele care erau de vară, făcând loc celor mai grosuţe. Ba chiar o parte din cele rămase mici le-am şi dat.
A urmat curăţenia de zi cu zi, gătitul, spălatul vaselor şi seara am călcat rufele.
Singurii care nu au beneficiat de mine azi au fost iepuraşii Matei şi Maria, care au stat cu mamaie (soacra mea) şi cu budi (mama mea), aflate în vizită la noi.
La 22.30, frântă de oboseală, am lăsat treaba şi am intrat puţin pe Facebook şi ... surpriză mare mare, am câştigat pe blog-ul Stellei, un răsfăţ la un salon de înfrumuseţare cu totul aparte. Ei, cum se mai spune...” după faptă şi răsplată”;)
De-abia aştept să merg acolo cu Stella şi să vă povestesc de ce acest salon este aparte.
Până atunci, vă pup şi vă doresc o noapte liniştită.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters