Categorie: , ,

Lansari Lancôme

Lancôme a lansat în toamna aceasta fondul de ten TEINT MIRACLE. Instantaneu, tenul pare iluminat din interior. Recreează transparenţa perfectă fără să blocheze lumina naturală a pielii, cum ar face un fond de ten obişnuit.
Tehnologia Aura-InsideTM, un creator de lumină naturală care combina o nouă generaţie de pigmenţi inspiraţi de cercetarea optică aplicată biologiei, cu o esenţă lichida uşoară unică.
Textura sa ulei-în-apă oferă o acoperire ideală de durată pentru un rezultat natural şi sublim. Fără efect încărcat, fluid şi uşor. Îmbogăţit cu ingredienţi activi de îngrijire a pielii, textura sa hidratează intensiv pielea timp de 18 ore, lăsând-o instantaneu fină şi elastică.
Prin conţinutul de extract de trandafir cu efect calmant, TEINT MIRACLE reduce, de asemenea, apariţia discromiei, pentru un ten curat şi uniform. TEINT MIRACLE are SPF 15 pentru o protecţie zilnică împotriva razelor ultraviolete, fără a bloca interacţiunea naturală dintre lumină şi ten.
Cu o formulă testată dermatologic, TEINT MIRACLE este potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar şi pentru cel sensibil.


Al doilea fond de ten lansat în această toamnă, este cel folosit şi la machiajul meu, TEINT IDOLE ULTRA 24H... Impecabil, dar confortabil de la de dimineaţă până seara, mat şi fără aspect de pudră, grad ridicat de acoperire, însă natural.
Datorită texturii sale fresh şi ultra-confort, este uşor de aplicat. Mângâiat uşor pe piele, acesta se absoarbe uşor, devenind unul cu pielea.
Care este rezultatul? Pielea este suplă, mătăsoasă şi irezistibil de moale. Un ten catifelat, mat fără finisaj cu aspect de pudra sau strângere.
Laboratoarele Lancôme prezintă noua tehnologie EternalSoft, pentru rezistenţa impecabilă de 24 de ore şi 24 de ore de confort intangibil.
Pentru lansarea TEINT IDOLE ULTRA 24H, Lancôme şi-a îmbunătăţit paleta de culori cu 8 nuanţe noi, pentru a îndeplini cerinţele fiecărei femei, fără excepţie.O gamă de bază de 18 nuanţe este acum disponibilă în fiecare ţară, însumând aproape 50 de nuanţe disponibile în întreaga lume, reprezentând gama globală cea mai completă deţinută de Lancôme.

În Sephora Mall Vitan s-au organizat şedinţe de make-up şi tratamente de îngrijire cu produse Lancôme.

Am sunat, am făcut programare şi iată mai jos rezultatul.

 

Ce pot să vă spun este ca în ziua respectivă machiajul nu a avut de suferit, pielea o simţeam suplă, fresh şi cu o senzaţie de confort, nu ten încărcat sau oboseala. Seara cu părere de rău m-am demachiat, aş fi vrut să pot testa şi pe timpul nopţii acest fond de ten şi să văd cum se prezenta tenul meu după exact 24H.


Gama Genifique a primit toamna aceasta un membru nou, iluminatorul anti-aging pentru zona ochilor, Genifique Yeux Light-Pearl. Uşor, fin şi cu textură fresh aduce un efect de frăgezime instantaneu. Acest ser reactivează tinereţea pielii şi reduce cercurile negre, ridurile fine şi umflăturile din jurul ochilor.

Metoda de aplicare zilnică pentru un contur al ochilor impecabil: Aplicaţi serul prin mişcări circulare sub şi deasupra ochilor.
Două tehnici sugerate de Lancôme:
1) Cearcăne şi pungi de sub ochi: aplicaţi serul către exterior prin mişcări circulare în zona de sub ochi
2) Riduri fine şi semne de oboseală: întindeţi serul cu ajutorul aplicatorului Light-Pearl™ şi masaţi cu mişcări de sus în jos. Încheiaţi cu ajutorul vârfului degetelor.

3 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters