Categorie: ,

Spectacolul "Niste doamne" se joaca la Casa Artelor

Sâmbătă seară am acceptat invitaţia prietenei mele Cristina şi am mers împreună la “Casa Artelor”, la spectacolul de teatru “Nişte doamne” în regia lui Marian Popescu.
“Nişte doamne” este o adaptare după piesa “Cine ajunge sus la fix” de Dumitru Solomon. O comedie modernă, un comic aş spune de situaţie, cu conflicte diverse şi situaţii limită. Ce se întâmplă când rămâi în lift cu încă două persoane total diferite de tine, într-un moment în care timpul presează? Ce se întâmplă când trei “doamne”, de tipologii diferite, de condiţii diferite se află într-o situaţie critică? Dacă vreţi să aflaţi ce conflicte pot apărea, cine le generează, cine le aplanează sau cine “pune paie pe foc” vă recomand să aflaţi pe parcursul a 60 de minute săptămâna aceasta, sâmbătă 24 noiembrie de la ora 19.00.
Accesul în sală este gratuit, dat în limita a celor 200 de locuri disponibile în sala de spectacol.
În distribuţia piesei le regăsim pe Monica Florescu, Dana Pârlogea şi Monica Alexandrescu care cu drag a purtat pe durata spectacolului una din bijuteriile handmade Coryamor realizate de Clarisa Lima.


Vă invit aşadar la “Casa Artelor”, la spectacolul “Nişte doamne”.

 
 
 
 
 

Pentru copii se joacă “Aventurile lui Momo şi Mumu” joi 22 noiembrie şi sâmbătă 24 noiembrie de la ora 11.00 şi “Muzicanţii din Bremen” vineri 23 noiembrie şi duminică 25 noiembrie, tot de la ora 11.00.
În cadru programului “Luna Artelor” sunteţi invitaţi la teatru, la “Casa Artelor”, situată în str. Gheorghe Petraşcu nr. 49, ce a intrat la sfârșitul lunii septembrie în circuitul cultural bucureștean, prin punerea la dispoziție de către Primăria sectorului 3 a unui spațiu modern, multifuncțional, adecvat promovării culturii.

 

1 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters