Categorie: , , , ,

Bookfest de Craciun

Bookfest de Craciun
Foto: www.radioromaniacultural.ro
Îmi place mult când aflu despre evenimente atât pentru mine cât şi pentru copii şi mai ales când există reduceri sau chiar gratuităţi.

Salonul de carte şi cadouri Bookfest de Crăciun se află la prima ediţie şi este primul eveniment cultural de amploare găzduit de noul sediu al Bibliotecii Naţionale Romane (pe Splaiul Unirii, vizavi de Tribunalul Bucureşti).

Organizat de Asociaţia Editorilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Bookfest de Crăciun se va desfăşura în perioada 15 - 23 decembrie şi ne promite cele mai bune cărţi la cele mai avantajoase preţuri, dar multe alte idei de cadouri de Crăciun, întâlniri cu personalităţi culturale ale momentului, proiecţii de filme de artă şi evenimente pentru copii.

Ce mai puteţi găsi la Bookfest de Crăciun? Veţi găsi muzică, ornamente şi felicitări pictate manual, dulciuri şi multe altele.

20.000 de volume, sute de alte cadouri inspirate şi 40 de expozanţi sunt pregătiţi la parterul Bibliotecii Naţionale pentru a satisface cele mai exigente pretenţii.

În ceea ce priveşte oferta de carte, la salon vor fi prezente cele mai importante nume din lumea editorială, precum Humanitas, Curtea Veche, All, Rao, Longman sau Corint şi mulţi alţii, cu reduceri substanţiale!

Dar, în prim plan la această ediţie se vor afla copiii, care se vor putea bucura de cele mai frumoase cărţi pentru copii şi adolescenţi.

Program de vizitare este:

15 decembrie: 10:00 - 21:00
16-22 decembrie: 10:00 - 19:00
23 decembrie: 10:00 - 17:00

Intrarea va fi liberă. Cine merge la Bookfest de Crăciun?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters