Categorie: , , ,

Happy baby Day - editie de 1 decembrie

Foto: Revista baby
Pe 1 decembrie, la initiativa Revistei baby am participat la o editie speciala HAPPY baby DAY, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun!

Un mod inedit de a petrece ziua romanilor si de a sarbatori si ziua gazdelor noastre, AFI Palace care au implinit 3 ani de existenta.

Intalnirea mamicilor cu Revista baby a fost una deosebita, locul specialistilor fiind luat pentru putin de mamici ca si mine care, inspirate de copiii lor, au dezvoltat un concept, o afacere, un blog, o fundatie sau o alta activitate cu, pentru si despre copii.

Alaturi de mine au mai fost Adela Chirica si Teodora Neagu (Asociatia pentru Dravet - www.dravet.ro), Oana Paunescu (www.gradinitavise.ro), Mirela Retegan (www.zurli.ro), Nicoleta Popescu (www.hobby-flori.blogspot.com), Loredana Christopoulos si Alina Gheorghita (www.innocence.ro), Zina Nichita (www.gokid.ro), Cristina Biciila (www.taramulcopilariei.ro), Beatrice Calin (www.sclipirici.ro), Oana Enache si Mariuca Enache, cea mai mica dintre invitate, in varsta de doar  7 ani, o cantareata cunoscuta ce si-a lansat zilele acestea propriul album: "Sunt o zana a zapezii".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Echipa Zurli si specialistii Creative Arts au asigurat distractia pentru cei mici in timp ce noi am vorbit despre proiectele noastre inspirate de proprii copii.

 
 
 
 

 La sfarsit toata lumea a primit cadouri din partea sponsorilor si premiile tombolei care de si data acesta au fost numeroase.

 
 
 
 
 


2 comentarii:

  1. Cred ca a fost foarte frumos, din poze cel putin asa se vede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a fost deosebit. Mie imi plac mult aceste evenimente Happy baby Day.

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters