Categorie: , ,

Revista baby implineste 6 ani!

Azi, impreuna cu Maria, am fost la prima intalnire pe acest an cu Revista baby, tot in AFI Palace Cotroceni Mega Fun si am petrecut alaturi de alti parinti o HAPPY baby DAY!


La intalnire au luat parte specialistii Doppelherz, care au vorbit despre imunizarea celor mici si psihologul Cristiana Haica care a vorbit despre motivatii si blocaje in lupta cu kilogramele in plus si nu numai. Printre altele, mamicile au primit raspunsuri de la doamna psiholog privind crizele de plans ale celor mici si despre cum noi ca parinti trebuie sa reactionam in aceste cazuri. Ca o concluzie generala, plansul este foarte bun pentru copii si trebuie sa-i lasam sa si planga. Chiar povestea doamna psiholog ca a scris intr-o zi o reteta pe care recomandase doua saptamani de plans unui copil, nu ca ar fi avut undeva nevoie de reteta…

Cat noi am fost atenti la sfaturile primate de la specialisti, copiii au avut parte de distractie din partea echipei Blu Party, au colorat sau au stat sa fie pictati si transformati in printese si super eroi. Din pacate, Maria s-a acomodat mai greu aglomeratiei de azi si a preferat in mare parte a timpului sa stea ancorata de gatul meu, asa ca nu am dus-o la pictat, desi as fi vrut.

Foarte frumos surprinsa am fost de prezenta in numar foarte mare a parintilor la aceasta intalnire.

La plecare, specialistii de la  Doppelherz au oferit cateva mostre ale produselor lor si ca de obicei, magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni au oferit niste reduceri valabile azi.


Urez si pe aceasta cale LA MULTI ANI Revistei baby care in aceasta luna aniverseaza 6 ani de existenta!

 Iata si pozele de azi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters