Categorie: , , , , ,

The Path - plannerul tau personal!

 De cate ori ati vazut o mama, mai ales cu doi copii, care sa-si respecte cu strictete planificarile? Mereu apare ceva nepravazut in programul meu, dar de prea putine ori acestea sunt mai importante decat  ce-mi propusesem la inceputul zilei sa fac. Cand realizez acest lucru, ziua deja a trecut.
Dar te pot intreba pe tine, de cate ori ai bifat intr-o saptamana sau intr-o zi tot ce ti-ai propus sa intreprinzi? Ti-ai dorit vreodata sa dai timpul inapoi si sa recuperezi timpul pierdut cu lucruri fara valoare?
Joi seara, in cadrul Galeriei Occidentului, am luat parte la lansarea The Path. The Path este un instrument de dezvoltare personala, un planner lunar care te ajuta sa te descoperi si te ajuta sa iti traiesti viata, aceea pe care ti-ai dorit-o intotdeauna, sa iti atingi obiectivele. Cum?  In primul rand, are un proces ghidat de identificare a valorilor, viziunii si misiunii personale.



Este nevoie de sinceritate cu propria persoana pentru a-ti indentifica valorile personale si obiectivele. In cadrul lansarii, am facut un joc. A luat fiecare o foaie si a asternut pe ea numele a cinci sau mai multe persoane pe care fiecare le admira, iar in dreptul fiecarui nume a trecut si calitatile pe care le admira la acea persoana. Apoi am aflat ca, acele calitati pe care noi le admiram in alta persoana, sunt de fapt si in noi, pentru ca altfel, nu le-am cunoaste si nu le-am putea identifica in cel de langa noi.

The Path ajuta la trairea constienta, avand un sistem de autoanaliza tibetana, vechi de 2500 ani.
Te ajuta sa descoperi si sa te concentrezi pe lucrurile care te fac cu adevarat fericit.
Stim cu totii ca ne dorim sa fim mai buni si sa facem schimbari in viata noastra, insa este foarte greu sa ne schimbam dintr-o data. The Path te poate ajuta sa iti programezi actiunile, sa iti urmaresti evolutia si comportamentul si sa te concentrezi pe lucrurile care iti aduc cu adevarat implinirea. 

Nu va fi usor de la inceput, iti trebuie vointa, dar acest instrument te ajuta si te sustine. Te ajuta sa renunti la obiceiurile neproductive. Te ajuta sa nu mai pierzi timpul cu lucruri inutile si fara valoare pentru visul pe care vrei sa-l indeplinesti. Ce face marea diferenta? Faptul ca la un interval de cateva ore, iti poti analiza ziua si a te reintoarce la programul tau, fara abateri. Nu trebuie sa pierzi o zi intreaga, pentru a  te ‘recalibra’.

Fie ca vrei sa slabesti, sa te apuci de sport, sa mananci sanatos, sau sa te focusezi mai mult pe afacearea ta, The Path te sustine, aduce sens si implinire.
O recomandare ar fi, sa nu ne focusam pe mai mult de doua obiective, pentru a ne putea obtine rezultatele dorite.
Gasesti pe site un ghid de completare The Path, pe care-l poti descarca gratuit.

Si nu doar pentru tine. Decat sa alegi un produs care sa aduca un zambet, pe termen scurt, mai bine alegi un instrument care sa aduca fericirea pe termen lung, si sa faci un cadou original si util de Craciun celor dragi. 

Comanda-l aici! sau pe Amazon 

Cunoscutul motivator Zig Ziglar spunea: “Nu exista teoretic nimic pe pamant, care sa aduca mai multa satisfactie si multumire personala, decat sa-l poti convinge pe un altul sa devina mai eficient si sa aiba mai mult succes datorita produselor, bunurilor si serviciilor pe care i le poti oferi.” 




3 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters