Categorie: , , , , , ,

Proaspata mamica, vreau sa arat bine la vara!

sursa foto:www.healthyway.com/
Dupa ce am nascut si am pus cateva kilograme pe mine, multe persoane mi-au spus ca trebuie sa ma obisnuiesc, ca asa sunt femeile, dupa nastere nu isi mai recapata silueta din tinerete. Pai eu dupa doua nasteri, ar fi trebuit sa raman cu mai bine de 20 de kilograme.
Sunt femei care cred ca maternitatea inseamna sa-ti iei adio de la viata de dinainte, iesiri cu prietenii, concedii si mai ales ca vine la pachet cu renunțarea la o viața activa, la mișcare sau sport.  
Nu am crezut niciodata in antrenamentele istovitoare cu suplimente, substante arzatoare de grasime si bauturi energizante. Nu am crezut niciodata in diete, cu atat mai mult cu cat am vazut prietene in jurul meu slabind si apoi punand mai multe kilograme inapoi.
Daca intrebi mai multe persoane de ce s-au ingrasat, vor spune ca stresul a fost principalul inamic al siluetei lor. Sunt  persoane care nu mananca nimic in situatii stresante, altele mananca mult pe fond nervos. In ambele situatii, la un moment dat te ingrasi. Este mult de vorbit pe acest subiect.
Unii cred ca daca stai acasa cu copilul, totul este usor si frumos. Nu-i asa, oboseala si stresul sunt la ele acasa, iar o iesire in aer liber iti este foarte utila!
Am inceput sa alerg din dorinţa de a scapa de kilogramele în plus cu care ramasesem dupa cele doua sarcini. Alergarea nu m-a ajutat doar sa revin la forma fizica dorita, ci mi-a îmbunataţit starea generala, m-a facut mai energica, mai încrezatoare, mai rabdatoare, mai vesela.
Am ajuns, treptat, sa particip la competitii pentru amatori, atat in Bucuresti cat si in tara, ma distrez alaturi de prieteni, de familie, vad locuri frumoase, socializez, fac fundraising, adica imi dedic competiţiile unor cauze sociale, lucru ce imi da o satisfactie maxima! 
Dupa job, fac miscare in Herastrau si nu numai, alaturi de Lions Academy


Dupa o tura de mers si alergare usoara, ma deconectez de problemele de la serviciu si uimitor pentru cei ce nu au incercat acest gen de miscare, ma incarc cu energie!
Prin miscare in zona aeroba, starea sanatatii se imbunatateste, creste imunitatea, imi mentin greutatea si dorm foarte bine. Ce inseamna „zona aeroba”? Antrenamente in zona aeroba, sau miscarea conversationala inseamna ca poti alerga prin parc purtand in acelasi timp o discutie placuta cu cei din grup. In acest mod, nu prin antrenamente istovitoare, corpul isi ia energia consumand din surplusul de grasime.
Iti propun sa intri pe pagina grupului Lions Academy si sa ne urmaresti.
Facem miscare de trei ori pe saptamana, in aer liber si te asteptam alaturi de noi. 




Este mult mai ieftin decat o vizita la doctor!
Cititoarele blogului, au in luna martie o reducere de 20%. 
Distribuie public acest articol pe pagina ta de Facebook si vino la urmatoarea intalnire Lions Academy!

7 comentarii:

  1. Felicitari, dragelor! Dar si taticii sa faca miscare pentru la vara!

    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Si eu fac sport, merg la sala. Cu alergatul nu prea ma impac, desi ar fi mai putin costisitor :)), dar nu ma pe tanjeala, vreau sa imi mentin forma fizica... si psihica!

    RăspundețiȘtergere
  3. ați fi uimiți/uimite câte persoane se chinuie să slăbească doar din alimentație, nu le place să depună nici cel mai mic efort. bineînțeles, e în zadar. nu poți să slăbești cu pastile minune sau dacă renunți la pită. mișcarea e întotdeauna cel mai important factor pentru cei care doresc să slăbească

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Alex. Miscarea face bine si este foarte importanta!

      Ștergere
  4. Eu dupa 3 nasteri si in total 64 de kg in plus cumulat, am revenit fara probleme la kg dinainte de sarcini, chiar am avut si mai putin cu cate un kg dupa primele 2, acum am cat am avut inainte de prima sarcina, adica 43 kg :) Totusi tonusul si elasticitatea au avut de suferit si de asta in curand incepem alergatul atat eu cat si sotul. Ma mai tenteaza si antrenamentele t25 dar alea doar din toamna cand fetele vor fi la gradi. Succes si ambitie pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters