Categorie: , , ,

Calatoreste cu R.A.T.B. in lumea culturii bucurestene

Sursa foto : www.ratb.ro
În urma acordului semnat între RATB și Direcția Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului București, bucureștenii care dețin carduri nominale cu abonamente lunare (valabile la data înscrierii) primesc prin tragere la sorți invitații la evenimentele culturale ale celor 22 de instituții de cultură bucureștene.

Acest proiect a demarat în luna decembrie 2016 și se va desfășura timp de doi ani, până în luna decembrie 2018.

Scopul acestuia este, pe de o parte, creșterea interesului publicului pentru actul cultural și, pe de altă parte, fidelizarea călătorilor RATB.


Regulamentul acestei campanii il gasiti aici: http://ratb.ro/docpdf/Regulament_PMB_RATB_Cultura.pdf

Inscrie-te! http://ratb.ro/inscrie_cultural.php





4 comentarii:

  1. foarte tare inițiativa asta, vrem și în provincie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa speram ca aceasta initiativa va da roade si se vor gandi si la implementarea ei in provincie. Eu am castigat o invitatie la un curs de supravietuire in natura, la care din pacate nu am reusit sa ajung.

      Ștergere
  2. Cat am calatorit in Bucuresti cu RATB-ul chiar mi-a placut. In plus, organizarea mi s-a parut mult mai ok decat cea in zona mea de resedinta, unde multe persoane se urca in autobuz fara bilet in speranta unei calatorii "gratuite". Lucurile mi s-au parut mai ok la voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, unele linii sunt foarte civilizate, conditii bune, dar mai sunt de facut schimbari, inclusiv in comportamentul nostru, al calatorilor. Multumesc pentu feedback, Alexandra.

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters