Categorie: , ,

Intalnirea supermamelor

Sursa foto: www.superbebe.ro
Azi, agitaţie mare la noi în casă, dis de dimineaţă. Şi eu şi soţul meu trebuia să plecăm fiecare în altă parte şi nu ştiam care ce copil să ia cu el.
Eu am luat-o pe Maria şi am plecat spre Restaurantul “The Harbour”. Da, o ieşire ca între fete...
Am participat la evenimentul organizat de Revista Superbebe, o întâlnire atât a mămicilor, tăticilor cât şi a bunicilor cu specialiștii CEC Bank care au abordat o temă de interes general: „Credite pentru tine și familia ta”.
 

Cei mici au avut parte de mult dans, muzică, baloane şi pictură pe faţă, animatori, adică într-un cuvânt... distracție... dar multă.


Nu au dansat doar copiii, ci şi supermămicile.

 
S-au confecţionat din baloane zeci de săbii pentru copii, încingându-se în mulţime un adevărat duel între cei mai viteji piraţi.


A fost invitat la eveniment şi “Contrapunct”, un grup de copii drăguţi şi talentaţi care au cântat şi dansat antrenând pe toată lumea prezentă acolo. M-a amuzat o fetiţă din grup care, întrebată ce va dori să se facă când v-a fi mare, a răspuns: “mămică”. Adevărul este că, aceasta este cea mai frumoasă şi mai plină de satisfacţii meserie dintre toate.
 

Pe placul celor mari şi mici a fost şi momentul tombolei Superbebe, unde cele mai norocoase mămici au câștigat numeroase premii, cum ar fi:

- Scaun de masă Mambo – Coto Baby, scaun de masă multifuncțional, pentru copii între 3 - 6 ani;
- Cărucior sport Buggy, cu un design deosebit, coș de cumpărături, roți duble care se rotesc și multe alte caracteristici;
- 4 coșuri Bio, care conțin produse alimentare Bio pentru bebeluș și întreaga familie;
- 3 seturi de cosmetice;
- O stație de benzină jucărie și o tablă pentru desene 3D.

 

Fiecare superpărinte sau superbunic a primit la plecare căte un cadou: revista Superbebe, revista Bucate pentru copii, pliante CEC Bank, o cutie de lapte Alaptamil şi cereale Milupa.


Dacă veţi participa şi voi luna viitoare la întălnirea supermamelor, atunci ne vom întâlni la Restaurantul “The Harbour” din Strada Piața Amzei, nr. 10-22 în data de 27 octombrie.


2 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters