Categorie: , ,

Sweet Fest...adio silueta!

Azi m-am relaxat împreună cu prietena mea Stella şi am ajuns impreună şi la Sweet Fest, la Hanul lui Manuc.
Evenimentul a început de vineri şi se încheie duminică 28 octombrie la ora 19.00, aşa că mâine, fiind ultima zi cu vreme frumoasă, puteţi da o fugă până la Sweet Fest să degustaţi şi să cumpăraţi dulciuri și delicatese care mai de care mai gustoase. 
 
 
 
 

Puteţi degusta și cumpăra prăjituri delicioase, cozonac, miere de albine, baclava, găluşte cu prune, ciocolată cu condimente, brioșe, praline belgiene fine, zeci de sortimente de ceaiuri, cafea proaspăt prăjită şi esenţe naturale, dulciuri raw şi altele. 

 
 
 

Pentru a onora și sărbătoarea de Halloween, mesele de prezentare ale producătorilor erau ornate cu păianjeni, dovleci şi măşti și aduseseră şi dulciuri dedicate acestei sărbători.
Mă aşteptam să fie îmbulzeală pe mesele cu dulciuri, dar evenimentul a fost discret şi s-a desfăşurat indoor, într-o încăpere micuţă a Hanului Manuc, cu doar caţiva expozanţi.


Am degustat şi dulciuri raw, gustoase, sănătoase, pline de fibre dar foarte bogate în calorii. Producătorii au făcut o demonstraţie culinară şi au arătat cum poţi prepara acasă aceste dulciuri raw cu cereale şi fructe, dar pe mine încă nu m-au convins să adopt acest tip de alimentaţie.

 

Mirosul de cafea proaspăt măcinată te ademenea spre standul pe prezentare, în alt loc se încingea blatul pentru clătite, dulciurile şi delicatesele de casă stăteau la discreţia tuturor parcă vrând să-mi facă în ciudă.

 
 
 

M-am oprit la standul cu siropuri naturale unde am degustat siropul de brad, foarte bun şi sănătos, iar pentru iepuraşii mei răciţi am luat un siropel de catină cu multă vitamina C.


Când spun “dulciuri” mă gândesc la o sărbătoare, aşa că dacă vreţi şi voi să sărbătoriţi acest Halloween împrumutat, treceţi şi pe la Sweet Fest. 

3 comentarii:

  1. hei,draga mea,m-ai prins in cadru! iti multumesc pentru companie minunata. daca iti face placere compania mea,putem sa ne vedem mai des! puppppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim mai des, Stella. Multumesc pentru aceasta zi :)

      Ștergere
  2. Trebuie sa va spun unde puteti sa gasiti dulceata naturala si siropuri deosebite!
    http://www.bunatatidinnatura.ro/
    Eu am incercat si am fost placut impresionata!

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters