Categorie:

Vocea Romaniei 0-1 CM 2014

Mare dezamăgire azi dimineaţă, când mi-am dat seama că aseară, prinsă cu postările pe blog, am uitat de “Vocea României”. Tocmai eu, mare admiratoare a emisiunii am ratat o ediţie. Nu-mi era prea clar cum de nu am văzut nici o ştire pe FB din partea ProTV-ului, sau de la vreun alt prieten dintre cei care se uită la emisiune. Mi-am amintit de meciul de fotbal şi am dat fuga să verific programul TV.
Mai mult ca sigur, meciul de la preliminariile Campionatului Mondial 2014 dintre România și Olanda a determinat ProTV-ul să mute emisiunea de marţi pentru vineri, 19 octombrie pentru a nu suferi o înfrângere în audienţe din partea Antenei 1.
Vineri, 19 octombrie, de la 20:30, ProTV anunţă o nouă ediţie incendiară a emisiunii “Vocea României “, cu prezenţe carismatice, pline de energie şi cu atitudinea perfectă pentru a face show! Printre cei care îşi încearcă norocul la audiţiile pe nevăzute vor fi Monica Odagiu din "Pariu cu viaţă" şi Silviu Pașca, fost concurent la "Romanii au talent".
Această modificare apare doar această săptămână, revenindu-se apoi la ziua de marţi ca zi de difuzare a emisiunii “Vocea României”, urmând ca de vineri 26 octombrie, ProTV să înceapă competiţia din noul sezon “Dansez pentru tine”.

2 comentarii:

  1. Roxana esti extraordinara!...am trait aceeasi nedumerita iluzie..cand?...cum?...de ce nu "m-a anuntat"Roxana..poate mi-a scapat postarea ei...etc.Eram sigura ca mi-a scapat desi la fel ma intriga lipsa vreunei informatii despre protagonisti.Esti minunata!...Merci de veste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Adina :)Esti o draguta! In seara asta lasam totul si urmarim "Vocea Romaniei" ;) mai ales ca maine este sambata...

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters