Categorie: , , , , ,

Himalaya Herbals - produse pentru toata lumea, de la mic la mare

Ieri seară am fost invitată la un eveniment de lansare a produselor Himalaya Herbals, ce a avut loc în incinta Restaurantului Satya. Un eveniment foarte bine pus la punct, ce a adunat un număr mare de bloggerite din domeniul beauty şi fashion şi nu numai.

Restaurantul Satya ales de organizatori oferă preparate savuroase, preponderent vegetariene (exceptând meniurile cu peşte), realizate după principiile alimentaţiei sănătoase, cu ingrediente atent selecţionate – hrană pentru trup şi suflet. Ne-au delectat şi pe noi cu preparatele lor pe care le-am savurat într-un ambient relaxant dat atât de design cât şi de muzică.


Pe parcursul evenimentului ni s-au prezentat produsele Himalaya Herbals care mie îmi sunt cât de cât cunoscute deoarece am folosit câteva din această gamă şi chiar şi pentru copiii mei, din gama Himalaya Herbals baby care, de care am fost foarte mulţumită.

 

Mona, bloggerita de beauty a testat produsele Himalaya Herbals şi ne-a împărtăşit experienţa ei cu aceste produse, pe care am fost invitate apoi să le testăm şi noi în cadru evenimentului.

 
 
 

Aceasta gamă extinsă de produse de igienă şi îngrijire oferă produse pentru toate tipurile de ten, pentru orice problemă a părului şi a scalpului, pentru orice vârstă, inclusiv pentru bebeluşi şi poate fi găsită în peste 20 de magazine Mega Image în acest moment.

 

Organizatorii ne-au pregătit răvaşe pline de înţelepciune, cadouri şi chiar o tombolă la care se puteau câştiga şedinţe de masaj, produse ON Line, Touch, invitaţii la cină pentru două persoane la Restaurantul Satya, vouchere de la miniPRIX şi seturi de produse Family Care. Am fost şi eu norocoasă şi am câştigat un voucher cu o reducere de 30% la cumpărăturile on-line făcute pe site-ul miniPRIX.

 

A fost o seară plăcută, relaxantă alături de blogerrite de beauty şi fashion, de la care oricând ai ceva de învăţat despre produse şi tehnici de îngrijire sau înfrumuseţare. Mulţumesc organizatorilor Apollo Mod Distribution (Ioana Paşcan – Marketing Manager, Laura Perian – Brand Manager) pentru şansa de a testa şi alte produse ale gamei Himalaya Herbals.


Sunt curioasă ce produse din această gamă aţi folosit voi până acum şi cum vi s-au părut. Aţi încercat şi gama baby care? Cum vi se pare textura, mirosul? Vă îmbrăţişez şi aştept părerile voastre.

4 comentarii:

  1. Eu folosesc gama ptr bebelusi din aprilie 2010 si sunt foarte multumita, nu am mai schimbat produsele.Ptr mine am luat sapunul, pasta de dinti, balsamul de buze...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si eu sunt multumita de produsele din gama baby si nu numai...

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters