Categorie: , , ,

Isi tine LEGO promisiunea?

Isi tine LEGO promisiunea?
Pe 22 noiembrie 2012 am primit un SMS oficial din partea LEGO DUPLO în care promiteau celor din baza lor de date un cadou surpriză, pe care un curier îl va aduce în doar câteva zile. Zilele au trecut, chiar săptămâni şi luni.

Uitasem...când...văd pe pagina de lor de Facebook mesajul de mai jos:
“Poate o vrăjitoare a măturat cadourile sau au fost neînţelegeri la livrare (adrese date incorect, imposibilitatea de a vă contacta telefonic etc.), dar cert este că mulţi dintre voi nu aţi primit cadourile noastre şi noi regretăm acest lucru.
Totuşi, Iepuraşul LEGO DUPLO îşi ţine întotdeauna promisiunile şi vrea să vă bucure până la capăt cu această surpriză pregătită de mai bine de 2 luni.
Astfel, vă rugăm insistent pe toţi cei care aţi primit sms-ul, dar încă n-aţi primit cadoul, să ne trimiteţi un mesaj privat în pagina în care să ne spuneţi toate datele voastre complete şi corecte... “

Norocul a fost că, faţă de alte dăţi, nu am şters mesajul, căci solicitau pentru verificare numărul de telefon de la care s-a primit mesajul. După retrimiterea datelor de contact în 2-3 zile am primit la uşă coletul.

LEGO DUPLO

Nu a fost mult, trei cărămizi şi o ingrijitoare Zoo, dar orice piesă LEGO îi bucură pe iepuraşii mei tare mult, deoarece acum amândoi vor să construiască altceva, în acelaşi timp şi mereu piesele nu ajung deşi au o cutie întreagă.

LEGO DUPLOLEGO DUPLO

Gestul celor de la LEGO DUPLO a fost normal şi frumos, mulţi ar avea de învăţat ceva din strategia lor de marketing, măcar ţinându-şi promisiunile.
Am mai câştigat apoi pe Facebook un superb puzzle pentru Maria, o cărticică de colorat, creioane şi altele şi am primit imediat premiul, demonstrând că întârzierea din noiembrie nu-i caracterizează.

LEGO DUPLO

Felicitări, LEGO DUPLO!  

1 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters