Categorie: , , ,

Salon Ambrosya

Salonul Ambrosya
Anul trecut prin noiembrie, am ajuns la Salonul Ambrosya pentru o schimbare radicala de look. Recent, vrand sa-mi tund varfurile, m-am dus, din comoditate, la un salon foarte aproape de casa mea, unde din pacate rezultatul nu a fost deloc cel solicitat si dorit de mine. Asa ca, am revenit la Salonul Ambrosya, unde fetele mi-au retusat si salvat tunsoarea. 
Din noiembrie si pana acum si-au schimbat sediul, nu departe de unde se aflau, acum sunt si mai aproape de Foisorul de Foc, pe strada Traian la nr.212. Au in continuare acel spatiu pentru copii, unde acestia gasesc jucarii si carti de colorat, iar salonul este foarte bine impartit. Va recomand sa nu faceti compromisuri cum am facut eu, in privinta saloanelor de infrumusetare. Vizitati si acest salon si spuneti-mi parerea voastra. 

Salonul AmbrosyaSalonul Ambrosya
 salon infrumusetare, beauty salon
 salon infrumusetare, beauty salon



2 comentarii:

  1. eu am fost azi! imi place acolo mult si fetele.pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu daca imi gasesc un serviciu bun nu mai renunt la el ca degeaba salvezi timp sau bani daca dupa rezultatul te umple de nervi. In loc sa ma bucur de timp alaturi de copii stau nervoasa cateva ore.

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters