Categorie: , ,

Prima plimbare cu bicicleta a lui Matei

Saptamana trecuta i-am cumparat lui Matei prima bicicleta. Nu de la un magazin de specialitate, dar la un pret bun fata de ce gasisem pana la acel moment, adica 150 lei. A fost foarte incantat de ea, mai ales ca isi dorea bicicleta albastra. Am iesit chiar din seara aceea la plimbare, am inceput cu o mica stangacie, dar a prins repede curaj. A doua zi deja mergeam fara probleme, cu viteza, cu frane, cu luat curbe, castigam chiar cursele  cu tricicleta Mariei.  In programul de weekend erau doua iesiri pe zi cu bicicleta, pana cand, duminica seara a spus: “mami ma dor picioarele”…si era probabil prima lui febra musculara…Dupa mai bine de o saptamana avem cateva ore de mers la active si doua mici cazaturi.

La voi cum a decurs prima zi cu bicicleta?

2 comentarii:

  1. ce dragut, Roxana. copiii totusi trebuie sa aiba ce isi doresc ,pe masura posibilitatilor[nu rasfatati] . dar cunosc unele cazuri de oameni adulti ce au ramas cu sechele [ din copilarie, ca au dorit ceva si nu au avut].
    ai o familie superba, te pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. I-am vazut pe FB la plimbare cu bicicletele, sunt niste scumpi.
    Sa va aduca multe bucurii.

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters