Categorie: , , , ,

Invatam culorile, literele, cifrele si formele geometrice

Pe 22 august iepuraşul meu cel mare, Matei, a împlinit 3 anişori, iar ieri i-am serbat ziua în cadrul DumbolinoLand (http://www.facebook.com/pages/Dumbolino-Land/308221679209444), un spaţiu de joacă elegant, curat, sigur, monitorizat, unde copiii se pot juca şi pot socializa în voie, părinţii relaxându-se într-un ambient confortabil.
Au venit prietenii lui, din păcate nu toţi cei invitaţi, s-au distrat şi au avut-o invitată şi pe Minnie, prietena lui Mickey Mouse, care i-a pictat şi i-a transformat în piraţi, buburuze şi multe altele.
Matei a primit foarte multe cadouri, nu doar frumoase, dar interesante şi utile pentru vârsta lui.

Vă voi prezenta în această postare un puzzle al producătorului Melissa & Doug de care eu sunt foarte impresionată. Il văd chiar şi pe Matei încântat de calitatea, durabilitatea, culorile, desenele şi finisajul jucăriilor marca Melissa & Doug.


Cutia conţine patru puzzle-uri educaționale care se asamblează pe podea, sunt din carton şi viu colorate. Aceste puzzle-uri detaliate ajuta copiii să învețe alfabetul, numerele de la 1 la 10, culorile şi formele, într-un mod foarte plăcut.


Fiecare puzzle este format din 12 piese dintr-un carton mai gros pentru o durabilitate crescută. Suprafaţa sa este uşor de curăţat şi astfel se poate păstra întotdeauna ca nou. Este recomandat de către producător pentru copii de peste 3 anişori, dar Matei rezolva aceste puzzle-uri de la nici 2 ani, aşa că nu-i o regulă. Nu conţine piese mici care să poată fi înghiţite.


 Pentru a alege cât mai uşor din mulţime piesele pentru fiecare puzzle, acestea au culori diferite, iar pe spate fiecare set are o formă geometrică distinctă.


Chiar dacă crezi că puzzle-urile ar putea fi un pic cam dificile pentru copilul tău, te încurajez să le încerci pe acestea. Sentimentul de încredere pe care cei mici îl primesc de la înţelegerea şi stăpânirea puzzle-urilor este un mare impuls pentru ei şi chiar pentru voi!


Puteţi găsi puzzle-ul la cel mai bun preţ (57 ron) pe emag.ro. Daţi un click pe bannerul emag.ro de pe blog şi-l găsiţi la secţiunea Jucării, Copii & Bebe, la Puzzle. Transportul este gratuit.

1 comentarii:

  1. Ma bucur ca si in zona cartierului Militari sunt locuri de joaca si petreceri pentru copii. Inainte de a se deschide, le-am dus dorul, mai ales cand era urat afara sau cand trebuia sa faci petrecerea copilului si trebuia facuta acasa (la restaurant era mai greu cu copiii). Ma sunt cateva: toboganul gonflabil de la Cora Lujerului, Dumbolino Land (de care ati vorbit), iar cu un etaj mai sus de Dumbolino este Izzy Club (www.izzyclub.ro). Acolo acum cateva zile am serbat ziua de nastere a lui Andrei, baietelul nostru.

    RăspundețiȘtergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters