Categorie: , , ,

Schimbare de look la Salon Ambrosya

Cum v-am spus, împreună cu prietena mea Stella, posesoarea unui blog de fashion, de la care oricine are ceva de învăţat şi nu doar despre tendinţele în modă, am ajuns la Salonul Ambrosya, care ne-a oferit un răsfăţ în beauty center, constând în: manichiură, spălat şi coafat cu cele mai bune produse profesionale.

Locaţia mi-a plăcut din prima clipă, echipa tânără şi foarte bine pregătită mi-a oferit încredere aşa că am simţit că mă pot lăsa pe mâna lor pentru o schimbare de look.
Pentru oricine, oricând este bine venită o schimbare de look, dar mai ales pentru o mămică, care a născut, care are organismul puţin slăbit, care a trecut prin episoade de oboseală şi stres. Eu după o perioadă în care mi-am lăsat părul să crească, ajunsesem din comoditate şi lipsa timpului să-l prind în coadă, metodă care nu prea avantajează pe nimeni.
O schimbare făcută de o echipă de profesionişti îţi poate da o mai mare încredere în tine, o stare de bine, şi cum de multe ori citeam pe blogul Stellei, este bine să ai puţin curaj şi să accepţi nişte provocări uneori. Aşa am şi făcut şi, văzând fetele din echipa salonului Ambrosya cărora le admiram tunsorile şi coafurile, am încercat o tunsoare bob. Şi nu aş vrea să mă opresc aici, deoarece tot la salon am descoperit încă o metodă de a pune în evidenţă o tunsoare sau trăsăturile feţei. Dar despre asta vom vorbi la momentul potrivit.
Cum a ieşit manichiura? Dar tunsoarea? Vedeţi pozele mai jos şi spuneţi-mi părerile voastre. Intraţi pe blogul Stellei repejor să vedeţi şi pozele ei, postate duminică. Vă pup şi vă recomand Salonul Ambrosya şi echipa Ambrosya pentru o schimbare de look.

 



12 comentarii:

  1. Superba! Sa-ti fie de bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. super!!!iti sta f bine bine cu noul look,ador!!!si iepurasii,si tati,se vor bucura de aceasta schimbare cu siguranta!!!big like!Eugenie Asandi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Eugenie. Chiar au fost incantati toti de schimbare ;)

      Ștergere
  3. super ! sa-ti fie de bine ! pup dana voicu

    RăspundețiȘtergere
  4. iti sta foarte bine cu noul look. din cand in cand chiar ne face bine o schimbare si cu siguranta si iepurasilor le-a placut sa o vada pe mami cu noua tunsoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Narcisa. Da, le-a placut mult. Matei se tot uita la mine si zambea "pe sub mustati" cum ca-i place ;)

      Ștergere
  5. foarte frumoasa :) Sa iti fie de bine. Alina Manea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup Alina si-ti multumesc! Pana de sarbatori vreau sa-l si vopsesc mai shui ;) Sa vedem...

      Ștergere
  6. Calin Vataselu Ana-Maria13 noiembrie 2012 la 19:58

    sa-ti fie de bine,iti sta f bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ana-Maria. Sper sa ajungem cat de curand prin Sinaia si sa ne mai vedem.

      Ștergere

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters