Categorie: , ,

Felix Baumgartner, vine in Romania pe 23 octombrie.

Ii admir pe cei ce-si depasesc limitele, iesind din zona de confort. M-am situat intr-o zona de confort, iar de curand am incercat o evadare. Nu sunt o alergatoare, sau nu am fost. Nici in liceu nu reuseam sa-mi dau cu brio rezistenta si viteza. Excelam la gimnastica sau alte sporturi, dar niciodata la alergat.
Anul acesta, cand am auzit de Crosul Roz Casiopeea, m-am inscris. Eram atat de nerabdatoare sa particip, ca m-am dus cu o zi mai devreme in parcul Tineretului si nu intelegeam de ce eram singura acolo.
Cursa a fost de 6 km, adica 2 ture a cate 3 km, iar eu imi propusesem sa alerg macar o tura si sa-mi demonstrez ca pot. M-a insotit si m-a incurajat sotul meu, dar si copiii care ma asteptau acasa. Da, acum, la 37 de ani si cu 2 copii, m-am gasit sa alerg la cros.

S-a facut incalzirea, s-a dat startul, am fost surprinsa ca nu eram printre ultimele concurente. Sotul care ma intampina pe traseu si imi mai facea fotografii, mi-a spus la un momendat cum ca as mai avea putin pana la terminarea cursei. Eu, intr-o suflare, i-am spus ca dupa prima tura voi renunta, ca nu vreau decat 3 km sa alerg. Si am alergat, pana m-a prins din urma un prieten care m-a felicitat pentru faptul ca am rezistat atat, si ca termin cursa. Atunci am realizat ca parcursesem de fapt cei 6
km si ajunsesem la finish. Sotul meu imi spusese atunci ca terminasem cei 3 km si ca eram in primele 30. Am fost, atunci, de doua ori mai fericita si mai increzatoare in mine!


Acum ma antrenez pentru SkyRun. Este o cursă contratimp, de alergare, pe scări, în cea mai înaltă clădire din România – Sky Tower.
Urcam 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune.


Vreau iar sa ies din zona de confort, asa cum a facut-o si  Felix Baumgartner, pe care-l admir foarte mult.

I-am urmarit saritura din 2012 cu sufletul la gura si aparatul de fotografiat in mana. Am scris si un articol pe blog, atunci.

Felix Baumgartner, a sarit în 2012 de la 39 de kilometri distanta de Pamant si a stabilit un record, pentru ca a depasit viteza sunetului în cadere (atingand 1342,8 km/h).

Pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, se organizeaza conferinta inovativa de leadership #BusinessOdyssey din seria Enlightening 3.0, eveniment din portofoliul Conference Arena. Invitat este Felix Baumgartner, singurul om care a sarit de la 39 de kilometri înaltime si a atins viteza sunetului în cadere.

Este o ocazie unica în viata de a cunoaste un om care prin puterea vointei a intrat în istorie!

Conferinta propune o agenda valoroasa, aducand in prim plan cele mai complexe scenarii de business, generand solutii nonconformiste pentru cresterea cifrelor de afaceri, cu speakeri de exceptie. Alaturi de Felix Baumgartner, vor mai participa: Heather White - CEO, 2020 Communications Inc, Canada; Jean-François Fallacher - CEO, Orange Romania; Alex Gavan - Speaker Inspirational si alpinist de altitudine extrema, Romania; Youssef Hautier - Managing Director, Sonic+Pay; Robert Murray - CEO, GPG Technical Services, Canada; Christopher Neesham - Psiholog Corporatist si Instructor, Australia; Catalin Velescu - Managing Director, 3M Romania. Conferinta va fi moderata de Oana Marinescu - Facilitator Strategic, Consultant Comunicare si Fondator OMA VISION. Invitat special pe parte de lifestyle: Mihaela Radulescu.

Prețul biletului de intrare, este, fireste, foarte mare, 414 Euro + TVA, dar ar mai fi o sansa, aceea de a castiga acest bilet, daca va inscrieti la concursul de pe blogul lui Cristian China-Birta, aici: http://cristianchinabirta.ro/2014/10/10/ia-sa-vedem-noi-pe-cine-trimit-sa-il-vada-pe-felix-baumgartner/. Mult noroc!


 “Cu totii avem limite, nu toti le acceptam.” - Felix Baumgartner

5 comentarii:

 
Doi Iepurasi © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters